2:1
(2:0)
72. I. Večeřa (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice doma zvládla duel s rezervou Okříšek


Branky


19. O. Dalecký , 25. M. Prokeš - 72. I. Večeřa (p.)
0

V dalším kole Okresního přeboru na sebe narazily týmy, které měly před tímto zápasem na svém kontě stejný počet bodů a případná výhra by je posunula do klidnějších vod tabulky. Zápas lépe zvládli domácí a už v prvním poločase rozhodli o tom, že tři body zůstanou na jejich stadionu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli v prvním poločase

První jarní kolo nevyšlo oběma týmům podle představ. Byli to ovšem domácí, kteří se do nás od prvních minut zakousli a byli lepší. První šanci Vahily ještě Ferdan se štěstím chytil, ale v 19. minutě již domácí vedli. Vahila vyslal prudkou střelu, kterou Ferdan neudržel a dobíhající Dalecký již neměl problém balon uklidit do branky. O poznání hůře bylo hostům o dalších 5 minut později. Agilní Vahila se prodral do vápna, balon se dostal až k Prokešovi, který s tečí poslal Rokytnici do dvoubrankového vedení. Po té zahrozili i hosté, ovšem Ježkovu pumelici zastavilo břevno. Stejné štěstí měli i hostující hráči a když Ferdan zlikvidoval Vahilův trestný kop a Prokešovu tutovku z malého vápna šlo se do kabin za stavu 2:0.

Penalta a červená

Ve druhém poločase hosté předvedli velké zlepšení. Nejlepší hráč prvního poločasu Vahila se stal neviditelným a Ivoš Večeřa ovládl střed hřiště, takže se domácí k ničemu nedostali a bylo otázkou času kdy vstřelíme branku. Ta nakonec padla v 72. minutě. Roman Dokulil nejdříve spálil šanci, když ho vychytal Hobza, ovšem při pokusu o dorážku byl podražen a Ivoš Večeřa penaltu s přehledem proměnil. Dále jsme se snažili vyrovnat, což bylo v našich silách, jenže žádná z dalších šancí se neujala. V závěru byl navíc vyloučen Vostal po dvou žlutých kartách.



Sestavy


1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] , T. Polovčík [-] (65. J. Hakl [-] ) , L. Hakl [-] , O. Dalecký [-] , M. Prokeš [-] (59. P. Široký [-] ) , R. Ferkl [-] (87. J. Veleba [-] ) , R. Sochna [-] , M. Vahila [-] , J. Herbrych [-] (59. J. Bílek [-] ) , R. Šulc [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - R. Salát [-] , J. Tekal [-] , M. Kšír [-] , R. Dokulil [-] - J. Jeřábek [-] , L. Rampír [-] (59. L. Mašek [-] ) , I. Večeřa [-] - O. Syrový [-] (46. K. Vostal [-] ) , M. Večeřa [-] - J. Ježek [-] (46. J. Dokulil [-] )

ŽK: 34. R. Šulc , 75. J. Hakl - 28. L. Rampír , 68. K. Vostal , 79. R. Dokulil . ČK: 86. K. Vostal .
Místo: Rokytnice n. R.. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KALINA Oldřich - JURKA Antonín, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.