Třebelovice doma pouťový zápas s Jakubovem zvládly


Branky


14. K. Kapko , 83. K. Kapko , 86. J. Kvapil - 39. A. Pacas , 71. A. Pacas
0

V neděli se na pouti v Třebelovicích představil Družstevník Jakubov. Lídr soutěže prožívá povedené období a na pouťový zápas chtěli domácí potěšit své fanoušky výhrou což se jim povedlo. Navíc jeho dva pronásledovatelé Studenec i Výčapy klopýtli, a tak se Třeblovice usadily na čele tabulky už s devítibodovým náskokem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažná první půle

Začátek zápasu byl z obou stran takový opatrný. Do první šance se dostali domácí a hned z toho byl gól. Máca poslal průnikovou přihrávku do strany na Kevina Kapka, který běžel sám na golmana a prudkou střelou ho prostřelil - 1:0. Poté na chvíli převzali iniciativu hosté a Pavela mohl vyrovnat, jenže z trestného kopu mířil nad. Ve 40. minutě se hosté přece jen dočkali. Po nedorozumnění domácí obrany s brankářem se míč dostal k Aleši Pacasovi a bylo to 1:1. Hned na to ale domácí Marek Nesiba svoji chybu odčinil a vychytal nájezd Kosmáka. Divoký závěr prvního poločasu mohl strhnout pro domácí Marek Máca, ale v samostatném nájezdu na hostujícího Klímu nevyzrál. Do kabin se odcházelo za stavu 1:1.

 

 

Povedené střídání domácího kouče

Ve druhém poločasu mohli jít domácí do vedení po rohu Máci, na který si naběhl Krula, ale jeho hlavičku vytěsnil na brankové čáře jeden z hostujících zadáků. Marek Nesiba pak na druhé straně uspěl proti tutovce Pacase. Domácí pak provedli střídání a hru přišel oživit navrátilec do sestavy Sedlák, po jehož návratu se hra oživila. Byli to ale hosté, kteří šli do vedení. Po zmatcích v obraně Třebelovic se k míči dostal opět Aleš Pacas a jeho tečovná střela skončila za zády Marka Nesiby. Třebelovice přidaly na tempu a vyrovnání přišlo v 80. minutě. Máca z přímého kopu poslal centr přímo na Kevina Kapka, který svým druhým gólem vyrovnal na 2:2. Trenér Veverka se ke konci zápasu vytasil s dalším střídáním a poslal na hřiště zkušeného Kvapila, což se ukázalo jako klíčový tah, protože to byl právě Kvapil, který rozhodl v 86. minutě o třech bodech pro domácí. Třebelovice se tak mohou radovat z další výhry a na druhé místo je po tomto kole dělí už 9 bodů.

 

Každý fanoušek má nově možnost ohodnotit utkání, např. rozhodčího, všechny hráče, ale i stadion nebo občerstvení na něm. Hodnocení je 1-10, kde 10 je top. Neváhejte a podělte se s ostatními, jak se Vám zápas líbil!



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Bohuslav Veverka - trenér: Možná to bude znít divně, ale asi by bylo potřeba, abychom dostali od někoho nakládačku a někteří hráči si uvědomili, co je to tým, pokora a soudnost. Chtěl bych se omluvit fanouškům, za hru kterou jsme předváděli.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - M. Čurda [-] , J. Čurda [-] , V. Kotačka [-] , S. Michal [-] - D. Janíček [-] , J. Krula [-] (63. J. Kvapil [-] ) , A. Krejčí [-] (55. P. Sedlák [-] ) , J. Jurka [-] - K. Kapko [-] , M. Máca [-] (90. P. Sedlák [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - M. Dunkler [-] - A. Pacas [-] , J. Novák [-] , M. Muzikant [-] , M. Chalupa [-] , L. Branč [-] , M. Dunkler [-] , R. Kafka [-] , T. Kosmák [-] , M. Pavela [-]

ŽK: 35. M. Máca , 65. M. Čurda , 80. J. Jurka - 61. A. Pacas , 63. M. Dunkler , 82. M. Pavela , 82. R. Kafka .
Místo: Třebelovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: KALINA Oldřich - MAAR Michal, ŠIBŮREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.