1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirovice vezou body z Oseka


Branky


0

Souboj týmů ze spodních pater tabulky byl na programu tohoto kola na hřišti Oseka, kde domácí rezerva přivítala Mirovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty poslal do vedení Jelínek

Oba celky v minulém kole jen těsně podlehly svým soupeřům. Osek nestačil na Bernartice, kterým podlehl 0:1 a stejným výsledkem skončil i zápas mezi Mirovicemi a rezervou Milevska, kde byli úspěšnější hosté. Toto kolo svedlo oba týmy proti sobě a hrálo se o důležité body, které jsou především pro Osek v záchranářských bojích velmi důležité. O něco lépe do zápasu vstoupili hosté z Mirovic, kteří se ve 26. minutě ujali zásluhou střelce Jelínka vedení 0:1. V následujících minutách se domácí snažili o vyrovnání, ale žádnou ze svých akcí do zdárného zakončení dotáhnout nedokázali, takže hosté si své vedení v první pětačtyřicetiminutovce pohlídali a do šaten odcházeli s jednobrankovým vedením na své straně.

Domácí vyrovnali, ale to jim nestačilo...

Do druhého poločasu vstoupili domácí fotbalisté opravdu bleskově, když na svého soupeře vlétli a hned v první minutě srovnali stav utkání na 1:1. Úspěšným střelcem byl osecký Tomáš Hromek, který na mirovické udeřil jako hrom. 46. minuta 1:1. Po vyrovnání se oba celky snažily strhnout vedení na svou stranu, ale ani jednomu z nich se to dlouho nedařilo, až v 76. minutě slavili znovu hosté. Svůj tým poslal podruhé v zápase do vedení Michal Huleš. Tento náskok si už mirovičtí pohlídali až do závěrečného hvizdu hlavního rozhodčího a mohli slavit tříbodový zisk, který má určitě velkou cenu.



Ohlasy k zápasu


TJ Osek B
Radim Kuneš (hráč): V sobotním utkání jsme přivítali tým z Mirovic. Zápas více než fotbalové krásy přinesl více bojovnosti a osobních soubojů. První větší šanci jsme měli ve 20. Minutě, kdy po střele Uhra hostující gólman vyrazil balon se štěstím na roh. Po této šanci měli o trochu více ze hry hosté a svoji aktivitu korunovali ve 26. minutě, kdy po centru ze strany osamocený Jelínek hlavou vstřelil úvodní branku. Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji. Hned ve 46. minutě se dostal k míči Hromek po hrubé chybě domácí obrany a ze samostatného nájezdu nadvakrát překonal brankáře Slavíka. Po vyrovnávacím gólu se zvýšila naše aktivita, zatlačili jsme soupeře, vytvořili jsme si slibné akce (Mrkvička, Brabec, Uher), ale proměnit jsme je nedovedli. Bohužel jsme v 76. minutě inkasovali opět po centru ze strany, kdy neatakovaný Huleš hlavou poslal svůj tým do vedení. I když jsme se snažili o vyrovnání, konec zápasu už byl z naší strany dost nervózní. Soupeř nás porazil svou bojovností.




Sestavy


TJ Osek B
L. Lízal [-] - V. Mrkvička [-] , J. Hájek [-] , K. Maroušek [-] , D. Roubín [-] , F. Frček [-] , V. Uher [-] , I. Hanák [-] , M. Brabec [-] (61. J. Diviš [-] ) , T. Hromek [-] (68. V. Ježek [-] ) , R. Kuneš [-]

SK Mirovice
F. Slavík [-] - P. Kuba [-] , A. Kazák [-] , P. Kvěch [-] , Š. Sedlák [-] (63. M. Huleš [-] ) , J. Císař [-] , M. Obyt [-] (46. M. Justich [-] ) , R. Peterka [-] (74. T. Hlavín [-] ) , V. Jelínek [-] (90. Z. Hurtala [-] ) , P. Krušina [-] , K. Mařík [-]

ŽK: 25. J. Hájek , 39. V. Uher , 50. V. Mrkvička , 86. D. Roubín - 14. M. Obyt , 82. A. Kazák , 87. F. Slavík , 90. V. Jelínek .
Hráči zápasu: T. Hromek - M. Huleš , V. Jelínek .
Místo: Osek. Rozhodčí: Votava Pavel - ČMUCHA Karel, ŠPLÍCHAL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.