Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I díky výhře Horní Plané to bude v posledních kolech pořádné drama


0

Horní Planá se odmítla srovnat s rolí posledního celku tabulky a výhrou nad Vyšším Brodem mají svěřenci trenéra Součka zase naději na záchranu. Domácí dvěma brankami přispěl kapitán Schönkypl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Planá měla svázané nohy nervozitou, přesto vedla

Vyšší Brod už se těší na dokopnou, kde oslaví po postupu do I.B záchranu, ale poslední zápasy týmu trenéra Straky mnoho radosti nepřináší. Horní Planá potřebovala body stůj co stůj a do utkání vstoupila hodně nervózně. Týmu mohl přitom pomoci poměrně rychlý gól Kordíka ze 7. minuty. Ten se prosadil po závaru před brankou, kdy se míč odrazil na vápno, Kordík vystřelil do houštiny těl a míč zastavila až síť – 1:0. Jenomže domácí nadále zmatkovali a Vyšák toho využil k rychlému vyrovnání, když se trefil Krauskopf -1:1. Horní Planá se ale v zápase mohla spolehnout na zkušenosti kapitána Schönkypla, který nejen herně, ale i slovně povzbuzoval spoluhráče a ve 30. minutě se prosadil parádně zahraným přímým kopem, když nedal mladičkému Šestákovi v brance šanci zasáhnout – 2:1. 

Brod ve druhé půli odpadl

Do druhé půle domácí přeskupili řady, Schönkypl se z útoku přesunul do středu zálohy a jeho hra a přehled byl ve druhém poločase hodně znát, domácí začali díky němu diktovat tempo hry. Domácí získali viditelnou převahu a mnoho svých šancí nevyužili - Klik dvě tutovky zahodil, neskórovali ani Kastenmajer  či Bednář. V 79. minutě ale domácí celek uklidnil Ryneš, když opět využil zmatku před brankou Vyššího Brodu. Kastenmajer ještě odmítl navýšit vedení, když ho brankář vychytal. Dílo ale dokonal právě Ryneš, který uspěl dorážkou – 3:1. Schönkypl pak korunoval dobrý výkon svou druhou brankou a upravil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Smrčina Horní Planá
Karel Souček (trenér): „Dali jsme rychlý gól a už to vypadalo, že to bude dobré, ale bohužel jsme pak byli zbytečně nervózní. Ve hře bylo z naší strany strašně nepřesností a také proto jsme dostali vyrovnávací branku. Hra pak byla taková nahoru dolů, stále jsme byli nervózní. Branka na 2:1 nás trochu uklidnila, o poločase jsme tomu pomohli, změnili rozestavení a začali fungovat a hosty už jasně přehrávali. Vyzdvihnu stoprocentně Petra Schönkypla, který nejenže dal dvě branky, ale neustále hecoval kluky, což se hodně projevilo. Ve druhém poločase jsme nevyužívali šance, mohlo padnout ještě šest gólů.“

FK Dynamo Vyšší Brod
Jan Straka (trenér): "Jsme na tom opravdu špatně. A to vůbec nezáleží na tom, že nám chybí hráči. Klukům nelze upřít snahu, ale je to prostě málo. Góly si dáváme skoro sami. Jsou to žákovské chyby, buď nesmyslné fauly, z kterých jsou nebezpečné standardky, nebo nepokrytí hráčům určených prostorů. Na druhou stranu, ve chvílích, kdy soupeř vypadne z tempa, ani toho nejsme schopni využít. Nejsme vůbec nebezpeční. Zaplať pánbůh, že jsme měli dobrý podzim a sezóna už pomalu končí!"



Sestavy


TJ Smrčina Horní Planá
M. Truhlář [-] - F. Švábirt [-] (77. D. Kastenmajer [-] ) , P. Schönkypl [-] , M. Kordík [-] , A. Vachta [-] , L. Parai [-] , A. Kvasnička [-] , T. Klik [-] , M. Bednář [-] (87. L. Mražík [-] ) , J. Oškrda [-] , A. Kvasnička [-] (61. V. Ryneš [-] )

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - V. Marek [-] , J. Gondek [-] , F. Klíma [-] , K. Krauskopf [-] , J. Rohlík [-] , D. Pham [-] , M. Vančura [-] , K. Šerhakl [-] , V. Pomije [-] , F. Filip [-] (71. R. Bartoň ml. [-] )

ŽK: 22. M. Kordík - 44. M. Vančura , 50. V. Pomije .
Místo: Horní Planá. Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠŤASTNÝ Petr - SCHWARZ Rudolf, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.