0:3
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Popelín uhrál na domácím hřišti cenou remízu s Novosedly


Branky


0

Na hřišti se v bojovném duelu, jenž nabídl několik šancí na obou stranách, sice zrodila bezbranková remíza, ale o osudu střetnutí nakonec rozhodovaly sportovně technická a disciplinární komise OFS, neboť za Popelín neoprávněně nastoupil jeden z hráčů. Vynesený ortel znamená kontumační výhru Novosedel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina patřila hostů, jenže bez branek

Domácí Popelín, druhý nejvíce remizující tým přivítal na svém hřišti třetí mužstvo okresního přeboru Novosedly. Hosté přijeli bez několika členů základní sestavy a i to mohlo mít vliv na konečný výsledek. Novosedly byly v prvním dějství lepším týmem, kdy dvě velké šance měli Hladílek a Kreim, jehož pokus vykopávali domácí z prázdné brány. Do kabin se tak odcházelo bez branek. 

 

 

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhé polovině zápasu se karty obrátili a Novosedly přepustili otěže zápasu domácím. Popelín nastřelil tyčku a velkou šanci měl domácí útočník Pavel Pacholík, ale ani po těchto šancích se stav neměnil. Velkou pochvalu si zaslouží oba brankáři, jak popelínský Kadlec, tak novosedelský Malý, kteří svůj tým několikrát podrželi. Pro Popelín je to velmi cenná remíza, ovšem pro Novosedly nejspíše zklamání, i přesto jim to stačilo na celkové druhé místo v soutěži, což znamená, že celkový dojem z uplynulé půlsezóny je uspokojivý. Zápas řídil sudí Zdeněk Havlík.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 14. kole jsme sehrály zápas s fotbalisty Novosedel. Na hřišti se hrál spíš bojový fotbal s několika šancemi na obou stranách, ale skončili v rukou brankářů nebo mimo branku, takže promrzlí diváci žádnou branku neviděli. Pro nás velice cenná remíza.

SK Novosedly n. Než
Pavel Nagy: K tomuto utkání jsme nastoupili ne zcela kompletní. První poločas jsme byli lepším týmem, kdy dvě velké šance měli Hladílek a Kreim, jehož pokus vykopávali domácí z prázdné brány. V druhé půlce zase byli lepší domácí, kteří nastřelili tyčku a velkou šanci měl Pacholík. Obě mužstva podrželi skvělí gólmani.



Sestavy


SK Popelín 1932
O. Kadlec [-] - T. Mach [-] , J. Koronczi [-] , P. Valek [-] , L. Ešner [-] - M. Šimánek [-] (75. V. Sztarsich [-] ) , K. Tolkner [-] , J. Snížek [-] (65. J. Dolák [-] ) , O. Vlásek [-] - V. Princ [-] (81. J. Skalák [-] ) , P. Pacholík [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] , P. Kreim [-] , M. Čuta [-] , D. Šmíd [-] - M. Visčur [-] , R. Poborský [-] , T. Nohava [-] , J. Mazanec [-] - M. Neumann [-] , M. Hladílek [-] (46. J. Doktor [-] )

ŽK: 70. K. Tolkner , 85. P. Pacholík - 85. M. Čuta .
Hráči zápasu: M. Čuta .
Místo: Popelín. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Havlík Zdeněk - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.