Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

14.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hobzí rozstřílelo Dešnou, Ondřej Lička se blýskl hattrickem


Branky


0

Z dostupných historických pramenů se dočítáme, že Ježíšek (případně jeho krajinná varianta jako dědko Mráz nebo Santin Close) přichází do každého regionu v jiný čas. Dosud jsem se však nesetkal s tím, aby Ježíšek povolal své pomocníky již 14. listopadu a ještě k tomu po poledni! Jelikož Ježíšek nestíhá být všude včas, vzal to opravdu s předstihem čtyřiceti dní a prostřednictvím fotbalistů Starého Hobzí připnul na dešenský stromeček osm ozdob v podobě krásných gólů - mluvíme zde o vskutku příkladné loajalitě starohobezského týmu, protože ten rád dary dává, ale nemusí je přijímat, proto na starohobezské jedličce nevisí jediná ozdůbka! "Jedna, dva, tři, čtyři, pět, šest, sedm, osm, eeeeeeeej" zněl chorál po posledním zápase na podzim.
Dešenští spílají, že Bůh je někdy nespravedlivý. A mají pravdu, protože první poločas nenasvědčoval tak krutému výsledku. Až se ke konci poločasu prosadil nesmrtelný Ondra Lička chytrou střelou - 1:0. Stejný hráč těsně před koncem proběhl mezi nohama domácích obránců, jeden z nich ho však fauloval a k penaltě se postavil v neskutečně výborné formě hrající Fanda Štibich a splnil očekávání - 2:0. A v druhé půli existovalo pouze mužstvo Starého Hobzí. Ondra Lička, Milda Bican, David Malášek, Michal Janek, Kuba Peterek a Ondra Lička, to je prostý výčet dalších střelců, kteří se nesmazatelně zapsali do srdcí plných třiceti zmrzlých fanoušků na hobezském stadionu. Akce, které předcházely jednotlivým gólům by stály za zmínku, ale kdo by četl tolik superlativ! Opravdu nevím, koho v utkání vyzdvihnout, proto tleskám celému týmu za předvedený výkon a neutichající chuť dávat góly.
Dešenským patří veliké dík za korektně hrané utkání; ne každý tým (dokonce si dovolím tvrdit, že téměř žádný) v soutěži by dovedl ustát takové skóre se ctí a s úsměvem na tváři. Jak oni, tak my jsme dobře věděli, že je důležité nezranit se (což se jim nakonec ne úplně povedlo), užít si následnou dokopnou a myslet na lepší zítřky, i ve fotbale totiž platí, že jednou jsi dole, jednou nahoře, ačkoliv se srdcem fanouška romantických komedií častěji říkám: jednou jsi dole a pak zas dole. (slovy Ondřeje Dokulila)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nevypadala na debakl

Dyje Staré Hobzí přivítalo v předehrávce jarního kola poslední Dešnou. První zápas na hřišti v Dešné skončil těsnou výhrou Hobzí a i když Dešná poslední zápasy dostává debakl za debaklem neočekávalo se, že výsledek skončí takovým rozdílem, ale vše pěkně po pořádku. Téměř celý první poločas byl vyrovnaný bez větších brankových příležitostí, až pět minut před koncem se chytrou střelou prosadil domácí útočník Ondřej Lička. Vypadalo to, že se napochoduje do kabin za hubeného vedení domácích, ale Lička proběhl mezi dvěma obránci a těm nezbylo než forvarda faulovat. K penaltě se postavil výborně hrající František Štibich a navýšil vedení domácích o dvě branky.  

Brankostroj domácích v druhém dějství

Druhá polovina zápasu začala drtivým tlakem domácího mužstva a zdálo se že mužstvo Dešné se zapomnělo v kabině. V 55. minutě zvýšil vedení domácích Ondřej Lička. V 63. minutě se prosadil domácí obránce Miloslav Bican a s hosty to vypadalo velice špatně. Prohrávali již o čtyři branky a nevypadalo, že by s výsledkem chtěli něco udělat. Druhé mužstvo prakticky neexistovalo. Minutu na to se připsal mezi střelce i záložník David Malášek. V 73. minutě Ondřej Lička dokonal hattrick, další branku přidal v 80. minutě obránce Michal Janek a gólový příděl osmi branek uzavřel pět minut před koncem záložník Jakub Peterek. Hráči Starého Hobzí tak odcházeli velice spokojeni s výsledkem a konečným umístěním po podzimní části. Zápas řídil sudí Pavel Janák.

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Dyje Staré Hobzí
Jakub Peterek: Zápas jsme chtěli zvládnout co nejlépe, to se nám povedlo a přezimujeme na krásném pátém místě. Přes zimu nasbíráme nějakou kondici a v dobrých výsledcích budeme pokračovat i na jaře.




Sestavy


TJ Dyje Staré Hobzí
D. Šívr [-] - D. Brandl [-] (80. Z. Trávníček [-] ) , J. Grün [-] , M. Bican [-] , V. Zejda [-] - J. Peterek [-] , P. Zejda [-] (65. M. Janek [-] ) , D. Malášek [-] , P. Distl [-] - F. Štibich [-] , O. Lička [-]

TJ Sokol Dešná
J. Píša [-] - L. Morong [-] , J. Müler [-] , P. Radoušer [-] (46. P. Chalabala [-] ) , A. Coufal [-] - M. Novotný [-] , R. Ďurač [-] , B. Vařák [-] , F. Adam [-] - J. Šteif [-] (73. A. Račický [-] ) , V. Krejčí [-]

Hráči zápasu: O. Lička .
Místo: Staré Hobzí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Janák Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.