R. Ďurač 59. (p.)
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol vyhrála čtvrtý zápas po sobě, tentokráte to odnesla poslední Dešná


Branky


59. R. Ďurač (p.) - 34. R. Gorný , 50. L. Štěpánek , 54. F. Rácik (p.) , 65. V. Soudek
0

Poslední Dešná přivítala na svém hřišti rezervu Suchdola. Utkání jednoznačně ovládli hosté a odvezli si důležité tři body. Domácím se tak v dalším zápase nepodařilo bodovat a sestup je tak nebezpečně blízko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu trefil Gorný

Domácí Dešná, která stále pomýšlí na záchranu musela v tomto utkání nutně bodovat, ale přijela rezerva Suchdola, které se poslední zápasy daří, takže bylo jasné, že nepůjde o nic jednoduchého. První poločas začal s mírným tlakem domácích, kteří produkovali dlouhé nakopavané balony na své útočníky. Ale obrana Suchdola si víceméně se všemi vypořádali, díky dobré poziční hře, kdy se útočníci ocitli v ofsajdu nebo je obránci odvrátili do bezpečí. Suchdol se poté chopila hry a díky skvělým přihrávkám se dostala do nebezpečných pozic okolo branky, kdy gólem skončil až průnik Rostislava Gorného, který propálil domácího gólmana Chvátala. To bylo z prvního poločasu vše a druhé dějství bylo otevřené pro obě mužstva.

Druhou část utkání ovládli hosté

Druhý poločas začal přesně naopak a hosté byli velmi aktivní směrem dopředu, což vyústilo v chyby domácí obrany a po jedné z nich skóroval Lukáš Štěpánek. Poté zcela zbytečně fauloval domácí gólman Chvátal útočníka otočného zády k domácí brance a byla z toho penalta, kterou s ledovým klidem proměnil Filip Rácik. Poté Suchdol trochu ubrala z plynu a domácí se tlačili do útoku, po jedné nepřesné suchdolské přihrávce se dostal do vápna domácí útočník Ruda Ďurač, kterého velmi nešikovně a zbytečně zfauloval M. Čáp. Který se po tomto faulu velmi vtipně rozčiloval, což jeho spoluhráče velmi pobavilo. Domácí tuto penaltu proměnili a ukončili tím krásnou sérii zápasů s čistým kontem. Domácí pak mysleli znovu na útok, ale bohužel pro ně je trochu potopil jejich gólman Chvátal, který si neporadil s nepříliš silnou střelou Vladimíra Soudka zpoza vápna, kterou se snažil zastavit pomocí nohy, ale proklouzla mu do branky - 1:4. Poté co se chystal jit do útoku J. Kollmann a byl pomocí faulu a následného roztrhnuteho dresu vystřídán. Zbytek zápasu se už nesl pár šancemi, které pochytal hostujcí brankář Kanděra nebo neproměněnou tutovku Suchdola. Hosté tak ovládli druhý poločas a zaslouženě si odvezli tři body. Domácí Dešná doma nebodovala a zkomplikovala si tak cestu za záchranou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Jaroslav Kollmann: Do utkání jsme vstupovali jako favoriti, když jsme v předešlých utkáních dominovali a získali 3 body. I když jsme do zápasu šli s lehce změněnou sestavou, kdy nám kvůli zranění vypadnul ze sestavy stoper. Ale hráči, kteří nastoupili v základní sestavě předvedli skvělé výkony, jmenovitě bych především vyzdvihnul J. Brabce, který hrál na jeho netypickém místě v sestavě, na předstoperu. Krom něho zahrál jako obvykle dobře i M. Prášil, R. Gorný a V. Soudek.Jedinou kaňkou byl po dlouhé době inkasovaný gól, ze zbytečného faulu v pokutovém území od M. Čápa. V následujícím utkání se Slavonicemi se budeme muset vyvarovat zbytečných ztrát a špatným přihrávkám, protože Slavonice by trestali mnohem víc.



Sestavy


TJ Sokol Dešná
M. Chvátal [-] - M. Novotný [-] , M. Píša [-] , M. Bartošek [-] (69. P. Chalabala [-] ) , L. Morong [-] , R. Ďurač [-] , B. Vařák [-] , D. Zach [-] , J. Šteif [-] , P. Radoušer [-] , J. Müler [-]

Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - R. Gorný [-] , P. Krejčí [-] (63. P. Dlužanský [-] ) , V. Soudek [-] , T. Kamiš [-] , J. Brabec [-] , J. Kollmann [-] (77. D. Čáp [-] ) , M. Prášil [-] , F. Rácik [-] , M. Čáp [-] , L. Štěpánek [-] (72. D. Trmal [-] )

ŽK: 53. M. Chvátal , 74. P. Chalabala , 79. J. Šteif - 43. V. Soudek .
Hráči zápasu: V. Soudek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: MAŇHAL ING. Jan - DOBIÁŠ Karel (N), TRMAL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.