1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suchdol favorita potrápila, ale přesto Slavoničtí vyhráli


Branky


0

Rezerva Suchdola přivítala na svém hřišti první mužstvo okresního přeboru Slavonice. Domácí favorita dlouho trápili, ale nakonec se radovali hosté a zajistili si tak s předstihem postup do I.B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

V sobotu zajíždělo do Suchdola vedoucí mužstvo Slavonic. Suchdolu se v posledních utkáních dařilo a tak se dal očekávat zajímavý zápas. Do utkání lépe vystoupili hosté ze Slavonic a měli častěji míč na kopačkách, ale domácí podnikali rychlé brejky a při lepším řešení finálové části se mohli dostat do vedení. Na opačné stráně slavonický útočník Peschel šel sám na domácího brankáře a trefil ho pouze do boku. Hosté byli nebezpečnější a usadili se na polovině domacích a zle jim zatápěli. Ve 30. minutě už šli Slavonice do vedení, když se hostující hráč uvolnil na rohu malého vápna poslal míč přes celé hřiště, kde se k němu dostal útočník Robert Peschel a střelou pod břevno nedal domácímu gólmanovi šanci - 0:1. Ke všemu zlému se zranil domácí útočník Heřman a poté i střední obránce Prášil, který musel střídat. Do konce poločasu už žádné branky nepřišli a hosté tak odcházeli přece jenom spokojenější.

Slavonice to jednoduché neměli, ale vyhráli

Do druhé půle vstoupili domácí špatně. Neudrželi míč, kazili přihrávky a na hřišti více diskutovali než hráli, ale hosté na tom byli obdobně. Přibližně od 60 minuty začali domácí mít lehce navrch a odměnou jim byl vyrovnávací gól. Domácí na pravé straně vybojovali míč ten se dostal k Šubovi, který ho posunul na vápno volnému Vladimíru Soudkovi, který umístěnou střelou po zemi vyrovnal. Domácí to nakoplo a chtěli strhnout vedení na svou stranu a mohlo se jim to i podařit, když střídající dorostenec Trmal utekl po levé straně a našel před brankou úplně volného Soudka, který sám z malého vápna trestuhodně překopl a odmítl tak stát se domácím hrdinou. A tak platilo nedáš dostaneš, hosté přečíslili domácí, Vojtěch Balík na velkém vápně zkušeně obehrál oba střední obránce a střelou po zemi strhl vedení pro své barvy. Suchdol se vrhla za vyrovnáním, ale již si žádnou šanci nevypracovala a tak se mohli z vítězství radovat hosté ze Slavonic, kteří si s předstihem zajistili postup do vyšší soutěže.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
Martin Šuba: V prvním půli byli hosté nebezpečnější, domácí podnikali jen brejky. Ve druhé půli se hrál vyrovnaný zápas. Hosté byli nebezpečnější do 60 minuty, poté převzali iniciativu domácí. Domácí mohou litovat zranění Heřmana a Prášila, ale střídající hráči hlavně mladí dorostenci Čáp David, Trmal Karel a Brabec Jiří ukázali že mají potenciál. Remíza by byla asi spravedlivá, ale hraje se na branky a soupeř dal o jednu více. Soupeř na tuto soutěž má dobrý tým, jen si nejsem jistý, jestli to bude stačit na 1.B, kam postoupí a tímto jim k tomu gratuluji.




Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - M. Matějček [-] , M. Heřman [-] (46. J. Brabec [-] ) , R. Gorný [-] , P. Krejčí [-] (71. D. Trmal [-] ) , L. Štěpánek [-] , M. Čáp [-] , F. Rácik [-] , M. Prášil [-] (30. M. Šuba [-] ) , J. Kollmann [-] , J. Brabec [-] , T. Kamiš [-] , V. Soudek [-]

TJ Sokol Slavonice
J. Pospíchal [-] - M. Jahoda [-] (60. F. Lojda [-] ) , M. Trávníček [-] , J. Dvořák [-] , O. Kubeš [-] (86. V. Rejžek [-] ) - M. Bodlák [-] , M. Balík [-] (67. T. Lukš [-] ) , D. Lovětínský [-] , D. Bártů [-] - R. Peschel [-] (89. R. Deutschar [-] ) , V. Balík [-]

ŽK: 77. V. Soudek - 32. M. Trávníček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: JANÁK Pavel - TRMAL Karel (N), BODLÁK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.