0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 14:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hobzí přijelo loupit do Stráže


Branky


10. J. Peterek (p.) , 57. O. Lička , 71. O. Lička , 78. Z. Trávníček
0

Hostům se poslední zápasy nedaří a tak byl úkol před posledním mačem jasný. Odvézt všechny body ze Stráže. Hobzí to zvládlo a jednoznačně přehrálo domácí tým v poměru 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Peterekova branka rozhodla první dějství

V sobotu od 14:00 sehrálo Hobzí poslední soutěžní zápas sezony 2015/2016 ve Stráži nad Nežárkou. Jak to vypadalo na srazu hráčů před zápasem už je obehraná písnička. Nakonec odjelo dvanáct statečných, i když někteří ne úplně v rozpoložení umožňujícím podat kvalitní výkon. Do dějiště utkání tak mužstvo dorazilo tradičně na poslední chvíli, takže na bůhvíjak kvalitní rozcvičku zkrátka nebyl čas. První poločas měli hosté míč častěji na kopačkách, ale do vyložených šancí se prakticky nedostali. Za zmínku stojí pouze únik Jakuba Peterka po levé straně, kdy se ocitl sám před brankářem, ale svoji možnost nedokázal zužitkovat, když netrefil zařízení. Ještě před tím zatáhl do domácího pokutového území balon Aleš Veverka a po odcentrování ho zcela zbytečně přejel strážský stoper. Rozhodčí souboj vyhodnotil jako penaltový a ukázal na značku pokutového kopu. Toho se zhostil Jakub Peterek a střelou k levé tyči poslal hosty do vedení 1:0. Domácí hrozili hlavně po rychlých protiútocích. Měli několik přečíslení, které určitě mohli vyřešit lépe než pokaženou finální přihrávkou. Jednou se však domácí borec ocitl tváří v tvář hobezskému gólmanovi, ale ten ho patrně dokázal svým pohledem zhypnotizovat, protože míč skončil v poli za bránou. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostujícího mužstva.

Hobzí nedalo domácím šanci

Ve druhém poločase pro zranění odstoupili dva domácí hráči, přičemž na střídání už měli pouze jednoho, takže zápas dohrávali v oslabení. Staré Hobzí toho dokázalo využít, když si 57. minutě vzal na půli míč Pavel Zejda a nikým neatakován prošel až do pokutového území, kde připravil snadný gól pro kanonýra Ondřeje Ličku. Ten se ke slovu přihlásil ještě jednou v 71. minutě, kdy domácího brankáře dokázal prostřelit tvrdou ranou z šestnáctky a dosáhl tak na zajímavou a cennou metu dvaceti gólů za sezonu. (pro představu je to téměř třetina všech vstřelených branek Hobzí) Poslední gól Hobzí vstřelil v 78. minutě po dlouhém pasu od Miloslava Bicana a nedomluvě domácích obránců s brankářem nestárnoucí internacionál s vynikající kopací technikou Zdeněk Trávníček, jenž upravil na konečných 4:0. Utkání tak skončil jednoznačným vítězstvím hostů, kteří zakončili sezónu v první pětici, za to Stráž nebude na jarní část vzpomínat dobře, v posledních pěti utkáních uhráli pouze bod a určitě byli rádi, že sezóna netrvá o něco déle.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Vlastimil Šicner: První půli vyhráli gólem z penalty hosté 0:1, přičemž naše mužstvo jejich brankáře Zejdu prakticky vůbec neohrozilo. O přestávce odstoupili ze hry zranění hráči Irschik a Jan Kozel a tým dohrával utkání pouze v deseti. Soupeř s několika veterány i mladíčky v sestavě při přesilovce zcela ovládl hru a po 3 dalších vstřelených brankách se bujaře radoval z vysokého vítězství. Na závěrečné utkání soutěže se přišla podívat jen hrstka domácích příznivců, kteří vesměs odcházeli domů naprosto rozčarováni. Není se čemu divit, neboť na jaře jsme mnohokrát hráli jen v deseti, ze 12 utkání jsme jich 9 prohráli, z toho 6x rozdílem 4 branek.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil: Rozhodně jsme nepodali dobrý výkon, ale dnes nám to soupeř hodně usnadnil. Myslím si, že to byl nejslabší celek, s kterým jsme se na jaře utkali. Za celý zápas se dokázal dostat prakticky do jediné šance, s kterou navíc naložil trestuhodně. Naopak dobrý výkon podal jejich brankář. Máme radost, že vítězstvím jsme si zajistili 5. místo v tabulce, což byl náš předsezónní cíl, i když ještě před měsícem jsme pomýšleli trochu výš. Asi je dobře, že soutěž už končí, jelikož nás konec sezony nezastihl v dobré formě. V létě dojde v našem týmu k několika změnám a příští sezona bude o dost náročnější, než ta letošní, ale nyní si užijeme trochu volna od fotbalu a těšíme se na dokopnou, která bývá vždycky hodně veselá.



Sestavy


TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
J. Jedlička [-] - P. Přílepek [-] , D. Škopek [-] , J. Jančura [-] , M. Zvára [-] - V. Čurda [-] , D. Přílepek [-] , A. Irschik [-] (46. O. Oupor [-] ) - J. Kozel [-] , J. Kollár [-] - J. Čada [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
V. Zejda [-] - P. Zejda [-] , J. Peterek [-] (74. Z. Trávníček [-] ) , M. Bican [-] , O. Dokulil [-] - A. Veverka [-] , D. Malášek [-] - O. Lička [-] , P. Distl [-] , M. Janek [-] - Z. Bican [-]

Hráči zápasu: J. Peterek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: NOVÁK Jiří - ŠICNER Vlastimil (N), PAVLŮ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.