Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 16:00

26.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Studené a Číměře neměl vítěze


Branky


0

Domácí Studená se chtěla s domácími fans rozloučit výhrou. Nečekalo je ovšem nic lehkého. Číměř podává slušné výkony a dokáže vyhrát na jakémkoliv hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním dějství čtyři góly

Hosté z Číměře si na studenské hřiště přivezli hned několik opor z Nové Bystřice a pro Studenou to rázem byla výzva porazit doma kvalitního soupeře. Hráči Studené hráli odzadu na jistotu a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. Tato taktika jim vyšla již ve 4. minutě zápasu, kdy gólmana Číměře obstřelil záložník Dan Krasnovský. A Studená udeřila i podruhé. Konkrétně ve 13. minutě, když hostující obraně utekl Libor Dvořák a naservíroval míč před prázdnou bránu Danu Krasnovskému, který bez problémů podruhé zakončil. Číměř si to vzala k srdci a přeřadila na vyšší rychlostní stupeň. V 17. minutě po faulu ve vápně dostali hosté možnost skórovat z pokutového kopu. Exekutor penalty Jiří Feytl poslal míč na opačnou stranu, než skákal gólman a Studená tak vedla už jenom o jednu branku. Hráči Číměře se tak dostali zpět do hry a vyvíjeli silný tlak na svého soupeře. Ten zužitkovali v 35. minutě, kdy se prosadil Jiří Strejček a stanovil tak skóre poločasu 2:2.

Obě mužstva brala nakonec bod

Ve druhém poločase už diváci tolik gólů neviděli, jelikož se hra ustálila. Číměř byla stále více na balónu a Studená hrozila hlavně z brejků. Ke zvratu došlo v 55. minutě, kdy si nedovoleně počínal obránce hostů Petr Nižník a za svůj skluz uviděl červenou kartu. Číměř tak musela dohrávat v deseti. Ovšem i v tomto počtu dokázala několikrát ohrozit branku Studené, která využila početní převahy až v 72. minutě. Hráči Číměře vyrobili hrubku při rozehrávce a dali tak prostor Liboru Dvořákovi, který už dopravil balon do sítě. Číměř se ale ještě nevzdávala. V 80. minutě si obrana Studené nepohlídala nabíhajícího Jana Drábika a ten svým gólem rozhodl o konečné remíze 3:3, přestože v poslední desetiminutovce byly blízko ke skórování oba týmy. V posledním kole okresního přeboru se tak diváci ve Studené vítěze nedočkali a utkání skončilo zaslouženou plichtou. Studená tak skončila až na osmém místě tabulky ještě za Číměří, což je po perfektním podzimu trošku zklamání.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: Když jsem se podíval na sestavu dopoledního zápasu Bystřice a našeho zápasu s "Číměří" měl jsem větší obavy než jak zápas nakonec vypadal. 7 hráčů ze základu Bystřice nás přijelo navštívit i na náš zápas OP. Zřejmě je lákalo naše hřiště :-). Nám bohužel zase chyběli dva kluci ze základu, ale ostatní co je nahradili zaslouží dneska pochvalu. Hosté byli fotbalovější, ale kluci zápas odbojovali. Škoda, že jsme vítězství opět ztratili v posledních 10 minutách.




Sestavy


FK Studená
R. Kovář [-] - R. Popelínský [-] , K. Reidl [-] , J. Pospíšil [-] , L. Makovička [-] - L. Danyi [-] (82. P. Šimek [-] ) , D. Krasnovský [-] (75. T. Přibyl [-] ) , J. Šára [-] , M. Pelej [-] , T. Lindourek [-] - L. Dvořák [-]

Sokol Číměř
P. Nižník [-] , M. Feytl [-] , J. Feytl [-] , M. Veith [-] - R. Sehner [-] , J. Strejček [-] , P. Bobál [-] , J. Drábik [-] (72. M. Machatý [-] ) , Z. Březina [-] - J. Záhorka [-] - P. Drábik [-]

ŽK: 47. D. Krasnovský - 85. P. Bobál . ČK: 55. P. Nižník .
Hráči zápasu: L. Dvořák .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - ADAMEC David (N), POUZAR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.