0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

24.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavínu pauza neuškodila a dál stíhá vedoucí Chrudim


Branky


0

Dá se říct povinné tři body si svěřenci trenéra Kronďáka odvezli po výhře 2:0, trefili se Hodas s Prokešem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Útočné duo splnilo svůj úkol

Vltavín minulé kolo stál a tak přijel do Čáslavi natěšený, navíc s vědomím, že soupeře na podzim dokázal porazit vysoko 5:0. A čáslavský gólman Nguyen měl také od počátečních minut více práce, než jeho protějšek. Uspěl například proti zakončení Uvíry. Domácí se soustřeli hlavně na brejkové situace, Král ale svou příležitost neřešil ideálně. A tak se první branky utkání dočkalo až ve 32. minutě. Podzimkova rána skončila s výrazným přispěním Nguyenova zákroku na břevně, odražený míč si ale našel Hodas a vrátil ho hlavičkou do sítě - 0:1. A i druhý z útočníků prokázal v první půli dobrou orientaci v předbrankovém prostoru. To když Pozníčkův pokus defenziva zlikvidovala, ale na připraveného Prokeše už Nguyen nestačil - 0:2. Toto poločasové skóre dostatečně odráželo obraz hry první pětačtyřiceti minut, kdy byli hosté jasně lepším celkem.

Brankáři si ojedinělé šance pohlídali

Čáslav se ve druhé půli nadechla a hra byla vyrovnaná, i z toho důvodu, že hosté už se přece jen nikam nehrnuli a poctivě bránili, ve své aktivitě směrem dopředu značně polevili. Vltavínský brankář Pávek musel pomoci defenzivě po hlavičce čáslavského Bredy, ještě větší šanci měl domácí kapitán Váňa, ale ani on úspěšný nebyl. A protože Nguyen zase zlikvidoval Pozníčkovu střelu, svítilo na konci druhé půle na tabuli stejné skóre, jako po prvním poločase - 0:2.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Jiří Antoš (trenér, pro fkcaslav.cz): "Inkasované branky byly zbytečné. Kdybychom dodrželi vše, co jsme chtěli, dojít k tomu nemuselo. Hlavně druhý gól, při tom prvním přálo hostům i trochu štěstí. Druhá branka ale padla do šatny a ze situace, kterou jsme chtěli řešit jinak. To se nám dařilo prakticky po celý první poločas. Druhý poločas jsme hráli aktivně a soupeř i trochu polevil pod dojmem výsledku, my tak byli vyrovnaným soupeřem."

FK Loko Vltavín
Radek Kronďák (trenér): "V první půli jsme byli jasně lepším mužstvem, hrálo se na jednu bránu, naštěstí jsme nakonec dali dva góly, čímž se dá se říct celý zápas rozhodl. Druhou půli už to nebylo z naší strany moc dobré, přizpůsobili jsme se hře soupeře a už to nestálo za nic. Nejlepším hráčem byl útočník Hodas."



Sestavy


FK Čáslav
F. Nguyen [-] - P. Breda [-] , M. Frejlach [-] (76. P. Kunášek [-] ) , M. Král [-] (80. A. Ronovský [-] ) , P. Jeníček [-] , J. Strnad [-] (76. R. Richard [-] ) , J. Špičák [-] , M. Hell [-] , P. Váňa [-] , P. Bilinkiewicz [-] (88. D. Martínek [-] ) , T. Mlynka [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Podzimek [-] (88. M. Šmihel [-] ) , D. Pozníček [-] , H. Prokeš [-] (78. O. Janda [-] ) , L. Láncz [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , D. Mařík [-] (90. M. Krásný [-] ) , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , J. Hodas [-]

ŽK: 59. J. Strnad , 64. J. Špičák .
Hráči zápasu: J. Hodas .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svatík Martin - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.