S. Langr 5.
O. Hauf 32.
L. Mastík 36. (p.)
D. Sixta 49. (p.)
M. Opina 74.
5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2016 17:00

38.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrudim bez potíží přehrála předposlední tým tabulky


Branky


5. S. Langr , 32. O. Hauf , 36. L. Mastík (p.) , 49. D. Sixta (p.) , 74. M. Opina
0

Favorit utkání se s tím nepáral a rychle si vybudoval náskok, který svěřenci Pavla Jirouska ve druhé půli ještě navýšili...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáslav vedla o tři branky

Chrudim se stále nevzdává nadějí na příčky nejvyšší a výhra nad předposledním celkem, kterému již o nic nejde, se tak jevila jako povinná. A tříbodovému cíli přiblížil už po čtyřech minutách hry svůj tým Langr. Luptovský našel spoluhráče přesným centrem a Langr se prosadil hlavičkou, kterou umístil mezi Dastychovy nohy – 1:0. Čáslav působila hodně odevzdaně, rychle to mohlo být o dvě branky, Radouš ale z malého vápna v zakončení zaváhal a přestřelil. Po čtvrthodině hry Dastych vytáhl konečky prstů nad břevno utaženou ránu Mastíka. Čáslavská tichá voda mohla zaznamenat překvapivý úspěch v 17. minutě, kdy se opřel do míče Strnad a Chrudim zachránilo břevno! Strnad zanedlouho pálil znovu, tentokrát už míč krotil Mrázek. Chrudim pak jako kdyby se přizpůsobila tempu a nasazení soupeře, hrálo se takřka bez faulů. Ve 31. minutě ovšem domácí dali druhou branku. Mastík nabídl přesný pas Haufovi, který nepohrdl – 2:0. A ve 35. minutě byl ve vápně skolen Luptovský a Mastík penaltu proměnil – 3:0. Čáslavští rezignovali, další branku mohl zaznamenat Rybička, jehož únik nakonec zastavil Jeníček, Sixta dorážel o pár čísel mimo.

Čtyři odehrané minuty a opět branka

Osvědčený scénář z první půle – čtyři odehrané minuty a gól, se uplatnil i ve druhém dějství. Domácí se prosadili z druhé penalty. Po faulu na Mastíka se tentokrát nemýlil Sixta – 4:0. Rybička měl v zápase střeleckou smůlu a další branku do své sbírky nepřidal, v 53. minutě ho vychytal Dastych. utkání se dohrávalo, v 65. minutě mohl pátý domácí zářez přidat střídající Tlapák, Dastych opět podržel Čáslavské. Ne už tak v 73. minutě, to Tlapák předal balón Opinovi, který se na zadní tyči nemýlil – 5:0. U bůra už zůstalo, Čáslav domácí tým moc nepozlobila.



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Byla to jednoznačná záležitost, od začátku jsme soupeře přitlačili a hrálo se jen na jednu bránu, byla to jen otázka skóre. Kdyby hráči situace nepřehrávali, mohli dát gólů víc, ale výhra je 5:0 je taková náplast po třech bodově slabších zápasech. Jsme rádi, že jsme to zvládli, byla to pro nás povinnost. Za nejlepšího hráče dám levého beka Lukáše Mastíka, který zaznamenal branku a asistenci."

FK Čáslav
Jiří Antoš (pro fkcaslav.cz): "Šlo o náš nejhorší výkon v kolektivním pojetí hry, takto se fotbal nehraje. Navíc proti nám stál velmi kvalitní soupeř, který nám uštědřil lekci. Když mužstvo nefunguje tak, jak má, nehraje kompaktně a jde o všechny hráče, tak to jinak dopadnout nemohlo. Dnes to pro nás byla fotbalová škola."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , P. Rybička [-] (60. P. Tlapák [-] ) , J. Krčál [-] , O. Kesner [-] (70. M. Opina [-] ) , V. Řezníček [-] , D. Sixta [-] (60. M. Langr [-] ) , O. Hauf [-] , S. Langr [-] (56. M. Ráliš [-] ) , J. Luptovský [-] (46. L. Kratochvíl [-] ) , L. Mastík [-]

FK Čáslav
J. Dastych [-] - P. Jeníček [-] , M. Frejlach [-] (50. M. Král [-] ) , D. Martínek [-] (46. R. Richard [-] ) , R. Vajgl [-] , J. Strnad [-] , J. Špičák [-] , M. Lebduška [-] (79. R. Zoufalý [-] ) , M. Hell [-] , P. Váňa [-] , T. Mlynka [-]

ŽK: 40. S. Langr - 44. R. Vajgl , 54. J. Špičák .
Hráči zápasu: L. Mastík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Hocek Petr - VNUK Josef, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.