2:1
(1:1)
27. A. Jasz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zavidov zvládl první jarní utkání


Branky


0

Přečtěte si více o utkání mezi týmy FC 05 Zavidov a Sokol Nespeky...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nepřinesla vítěze

Opět se nám začínají rozehrávat jarní části soutěží a 1.A třída skupina A není vyjímkou. Na programu nedělního utkání byl zápas prvního jarního kola mezi týmy FC 05 Zavidovem a Sokolem Nespeky. Favoritem utkání byl Zavidov, který svou roli splnil na jedničku. Nespeky se nachází na desáté pozici v tabulce a tak se od nich v dnešním utkání moc neočekávalo, jelikož Zavidov je na tom o poznání lépe a patří mu čtvrtá příčka v tabulce. Utkání přijel řídit jako hlavní rozhodčí pan Ivo Polák, kterému přijeli dělat asistenty David Cichra a Igor Čechmánek. Na fotbal se přišlo podívat zhruba 65 diváků. Návštěva byla tedy oproti podzimu lehce podprůměrná a nezbývá nic jiného než doufat, že se to zlepší. 

 

První poločas nám dlouhou dobu nechtěl přinést žádnou braku a hrál se vyrovnaný zápas, ve kterém měl ale přeci jen trochu navrch domácí Zavidov. Avšak první branku utkání vstřelili hosté. Postaral se o ní Adam Jasz ve 27. minutě a bylo to tak 1:0 pro Sokol Nespeky. Domácí stihli ještě před odchodem do šaten srovnat na 1:1 po brance Tomáše Korčáka ve 44. minutě. Poločas skončil nerozhodně 1:1.

Favorit v druhé půli ukázal svou tvář

V druhé půli se ukázalo, kdo je favoritem utkání, jelikož se domácí konečně rozehráli a soupeře tak nedostali téměř k ničemu. V 54. minutě se do branky Michala Šilhavého trefil domácí útočník Václav Ryšlavý a bylo to 2:1. Byla to první, ale zároveň i poslední branka, kterou jsme mohli ve druhém poločase vidět, jelikož ani jeden z týmů žádnou další nepřidal. Po devadesáti minutách tak utkání skončilo 2:1 pro domácí FC 05 Zavidov, který udržel všechny tři body doma a Sokol Nespeky tak jel domů na prázdno s tím, že soupeře nedokázal překvapit. 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Jaroslav Hamouz - Trenér: Myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili, hlavně za druhý poločas, protože jsme byli lepší a byl to jednoznačný zápas. Soupeř nás ohrozil jen ze standartních situací, jinak jsme ze hry měli stoprocentně více.




Sestavy


FC 05 Zavidov
J. Kukla [-] - J. Hvězda [-] , P. Liprt [-] , T. Pichner [-] , R. Vanický [-] - J. Jančařík [-] (79. M. Polák [-] ) , D. Štiller [-] (60. D. Devera [-] ) , O. Krejza [-] (67. M. Dvořák [-] ) - T. Korčák [-] , V. Ryšlavý [-] (74. A. Špička [-] ) , D. Žďánský [-]

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - M. Párys [-] , P. Štáf [-] , M. Burian [-] , T. Krejza [-] - O. Urban [-] , P. Kupša [-] (78. L. Rublič [-] ) , J. Kukač [-] (74. L. Maršoun [-] ) , A. Jasz [-] - A. Houssoimdine [-] , P. Šorfa [-]

Počet diváků: 65. Rozhodčí: Polák Ivo - CICHRA David, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.