Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2016 15:00

17.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy těžily z produktivity


Branky


0

Další smolný zápas mají za sebou Rokycany. Ve vyrovnaném utkání s Klatovy dostaly lekci z produktivity a efektivity a prohrály 1:3, ač byly zejména ve druhém poločase lepším týmem. Jenže to by je třikrát nesměla zastavit branková konstrukce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitán v akci

Do západočeského souboje vstoupily oba celky poněkud rozvážně. Možná to bylo způsobeno minulým kolem, ve kterém prohráli oba dnešní soupeři, a tak byli svázáni touhou po prvním jarním bodovém zisku.

 

Prvotní rozvážnost opadla po nějakých deseti patnácti minutách, kdy se začali hráči osmělovat ke kombinační hře a zároveň ke hře na hranici pravidel. Přibylo tak více osobních soubojů a ostrých kontaktů. Ve 38. minutě se prosadili hostující fotbalisté. Na centrovaný míč po rohovém kopu si nejvýše vyskočil kapitán Milan Mészáros a otevřel gólový účet. 

Góly, tyče, břevna

Na druhý poločas přeskupili domácí své řady za účelem zvýšení aktivity. Blízko vyrovnání byl Pavel Aubrecht, ale jeho pokus hlavou zastavila tyč Rojíkovy brány. A tak se potvrdilo staré známé „nedáš, dostaneš“. Vojtko vybojoval na půli balón, přihrál ho mezi obránce Davidovi Řískému a jeho křížná střela slavila úspěch. V 57. minutě se blýskl hostující gólman, když s obtížemi zlikvidoval velké šance Rokycan. Ale za další čtyři minuty byl už krátký na pokus Pavla Aubrechta.  

 

Kýžená kontaktní branka vlila domácímu týmu čerstvou krev do žil a diváci byli svědky jednoho útoku za druhým. Jenže branková konstrukce byla dnes proti. Břevno orazítkovali rokycanští Jindřich a posléze také Grambal. V samotném závěru vrhly Rokycany všechny síly do útoku, čehož využil Lukáš Krásný a střelou do prázdné brány upravil na konečných 1:3 pro Klatovy.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Je tam snaha, moc chceme. Děláme ale takové školácké chyby, které by se v divizi stávat neměly. Vždycky se dostáváme do nevýhodného postavení, kdy prohráváme a musíme dotahovat. Ve finále nám chybí štěstí. Samozřejmě škoda ztraceného domácího zápasu, nemáme snadný počáteční rozlosování. Aritmu a Klatovy považuji za soupeře naší úrovně a teď jedeme do Hořovic. Ale věřím klukům, že ty body uhrajeme. Dobře zahráli Honza Hereit, Petr Jindřich a Pavel Aubrecht.“

SK Klatovy 1898
Trenér M. Dejmek: „Zápas, ve kterém jsme zejména ve druhém poločase nebyli lepším týmem. Ale na rozdíl od předchozích zápasů jsme dokázali proměnit vypracované šance a v obraně měli i trochu štěstí, když domácí nastřelili třikrát tyč. Pro nás velmi cenné tři body, které musíme potvrdit doma. Vyzdvihl bych kapitána Mészárose, který vstřelil hlavou důležitou první branku a celý zápas podstupoval souboje s domácími hráči.“



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Grambal [-] , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , J. Klír [-] - P. Aubrecht [-] , J. Hereit [-] , M. Jedlička [-] , J. Kalaš [-] - P. Jindřich [-] , O. Král [-] (62. D. Skopový [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , P. Rybák [-] , D. Chirinciuc [-] - M. Lukeš [-] (89. D. Matějka [-] ) , P. Kotrba [-] (62. D. Pavlovič [-] ) , I. Vojtko [-] (81. P. Harmady [-] ) , D. Žáček [-] - O. Kadlec [-] (90. Z. Cibulka [-] ) , D. Říský [-] (71. L. Krásný [-] )

ŽK: 49. J. Hereit , 50. J. Kalaš , 81. M. Jedlička , 85. P. Jindřich .
Hráči zápasu: J. Hereit , P. Aubrecht , P. Jindřich - M. Mészáros .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - SEVERÝN Vojtěch, JANOCH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.