M. Janda 22.
M. Janda 50. (p.)
M. Janda 60.
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

18.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stoper Janda hattrickem sestřelil Rybníkáře!


Branky


22. M. Janda , 50. M. Janda (p.) , 60. M. Janda - 41. K. Holzepl
0

Třeboň potvrdila své zlepšující se výkony, jenže dva ze tří gólů, které vstřelila, nebyly uznány. Na druhé straně se blýskl obránce Martin Janda, jenž vstřelil všechny tři branky klatovského celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holzepl nadvakrát

Favorit byl jasný, Klatovy mohly v případě výhry poskočit na čtvrté místo divizní tabulky. Nicméně Třeboň na jaře prokazuje zlepšenou formu a poslední výsledky naznačovaly, že by se mohlo urodit drobné překvapení.

 

První minuty nabídly vyrovnanou partii, Jiskra se snažila držet míč na svých kopačkách a moc se do útoku nehnala. Od 22. minuty se však už do útoku hnát musela. To se totiž po rohovém kopu napřáhl ke střele domácí stoper Martin Janda, míč se otřel o jednoho z bránících fotbalistů a T. Skála v bráně Jihočechů neměl šanci.

 

Zbytek poločasu patřil Rybníkářům. První pokus Holzepla, který skončil za zády gólmana Rojíka, nebyl uznán pro ofsajdové postavení útočníka Třeboně. Ve 41. minutě už bylo vše v pořádku. Akci rozjel D. Kodras a přes Rossmanna se dostal míč znovu k forvardovi Karlovi Holzeplovi a bylo srovnáno!

Obránce kanonýr

Remízy si jihočeský tým užil pomalu jen o přestávce. V 50. minutě totiž ve vápně fauloval stoper Cahyna a k exekuci se postavil dnes již jednou úspěšný střelec Martin Janda – 2:1 pro Klatovy. Galapředstavení završil Martin Janda v 60. minutě, který po hodině zkompletoval hattrick, když se znovu prosadil po jedné ze standardních situací.

 

Jihočeský tým se ještě snažil s výsledkem něco udělat, ale další gól, který vstřelil Rossmann, nebyl pro změnu uznán kvůli střelcově faulu na brankáře Rojíka. I přes sympatický výkon si tak Třeboň ze západních Čech odváží porážku 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Divizní debutant V. Kaas: „Když jsem se ve středu dozvěděl, že půjdu poprvé hrát za “A“ tým Klatov, tak jsem byl od té chvíle nervózní, ještě než jsem přišel na hřiště. Jakmile jsem přišel do kabiny, spadlo to ze mě. Jsem rád za první divizní start a navíc před domácím publikem. Fanoušci jsou tady skvělí a nejen kvůli nim stojí za to na sobě dál makat.“

TJ Jiskra Třeboň
Záložník M. Chromčák: „Utkání jsme začali dobře, opět pozorně bránili, bohužel bránění standardních situací je náš problém a inkasovali jsme tak všechny góly, když počítám i penaltu. Dva góly nám nebyly uznány, těžko ale soudit... Je to škoda, chtěli jsme alespoň bod odvézt, teď musíme vyhrát doma."



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - M. Lukeš [-] , O. Kadlec [-] , P. Kotrba [-] (65. D. Pavlovič [-] ) , D. Chirinciuc [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , P. Rybák [-] (80. V. Kaas [-] ) , D. Žáček [-] , L. Krásný [-] (90. D. Dolanský [-] ) , D. Říský [-] (77. D. Matějka [-] )

TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - F. Benhák [-] , P. Tůma [-] , T. Maxa [-] , M. Chromčák [-] , D. Kodras [-] , D. Kolafa [-] , M. Rossmann [-] , K. Holzepl [-] (68. M. Franěk [-] ) , J. Matoušek [-] (46. M. Šafránek [-] ) , O. Cahyna [-]

ŽK: 57. O. Kadlec - 48. O. Cahyna , 77. D. Kodras .
Hráči zápasu: M. Mészáros , M. Janda .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Štěrba Václav - ŠTĚRBA Martin, TALPÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.