0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:15

21.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín podruhé v řadě bezgólově remizoval


Branky


0

Oproti minulému kolu na Aritmě mu však penalty nepřály a druhý bod berou po zásluze Klatovy. Ty si v utkání vypracovaly více šancí, blízko ke gólu měli Vojtko nebo Krásný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojtkova tyč nejsvětlejším momentem

Po bezgólové remíze na Aritmě chtěli plzeňští hráči potvrdit zlepšenou hru doma proti Klatovům. Ty však přijely do Plzně povzbuzeny vítězstvím nad Milevskem a také na začátku zápasu ukázaly, že dnes to nebude mít Petřín vůbec jednoduché.

 

Největší šanci přinesly hned první minuty utkání, blízko gólu byl hostující Vojtko, jenže trefil pouze tyč Pflegerovy brány. Postupem času jako by Petřínští svého soupeře uspali a moc fotbalových momentů k vidění nebylo. Domácí hrozili ze standardních situací a dlouhých nakopávaných balónů, ale klatovská obrana v čele s Mészárosem působila bezchybně. A když se neujal žádný z brejků hostů, šlo se do kabin za bezgólového stavu.

Pfleger v akci

Druhý poločas přece jen přinesl zlepšení, a to zejména ze strany Klatovských. Ti se dokázali dostat do několika gólovek zásluhou Krásného, všechny jeho úniky však dopadly stejně – střeleckým pokusem mladého fotbalisty a povedeným zákrokem domácího gólmana Pflegera. Také domácí fotbalisté měli příležitosti zápas rozhodnout, to by však musel jednu ze dvou šancí po standardních situacích proměnit na zadní tyči připravený Papáček.

Bonus pro Klatovy

Petřín podruhé v řadě odehrál bezgólový zápas, tentokrát mu při penaltách štěstí nepřálo. Klatovy ovládly rozstřel v poměru 4:5 a připsaly si druhý bod na své konto.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Pro nás druhá nula v řadě, skoro zázrak, řekl bych. Z tohoto pohledu super, ale bohužel jsme zas nedali gól. Škoda druhého bodu. Máme sice jen jeden, ale na druhou stranu jsme zase bodovali, takže pro nás dobré. Podržel nás Pfleger a Světlík na stoperu zase předvedl výborný výkon.“

SK Klatovy 1898
Vedoucí J. Dlesk: „Začali jsme dobře a vytvořili si šance, z té největší dal Vojtko tyč. Pak jsme se ale přizpůsobili soupeři a dali mu prostor. Petřin hrozil z nakopávaných balónů a standardních situací. Druhou půli jsme si vytvořili několik gólových šancí, kdy se Krásný několikrát dostal do úniku za obranu, ale vždy ho vychytal brankář. Petřín si za zápas také vytvořil několik šancí, ale vždy to bylo spíše ze standardek. V tomto pohledu si myslím, že jsme byli lepší. Škoda, že jsme ale neproměnili alespoň jednu ze šancí. Dva body z venku bereme.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - J. Hartl [-] (85. L. Chocholatý [-] ) , M. Fillinger [-] , V. Lisý [-] , J. Peterka [-] (55. J. Šulc [-] ) , M. Hejnal [-] (85. P. Škarda [-] ) , M. Vohrna [-] (78. L. Zoubek [-] ) , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] (74. Z. Šimáně [-] ) , P. Papáček [-] , V. Světlík [-]

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - P. Rybák [-] , M. Lukeš [-] , O. Kadlec [-] (59. D. Říský [-] ) , P. Kotrba [-] (90. Z. Cibulka [-] ) , L. Krásný [-] , I. Vojtko [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , D. Pavlovič [-] , D. Chirinciuc [-]

ŽK: 60. M. Lukeš , 89. M. Janda .
Hráči zápasu: T. Pfleger , V. Světlík - L. Krásný , J. Rojík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trska Adam - FLIMMEL Milan, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.