Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

5.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

7.0

Aritma Motorletu darovala dva body


Branky


0

I když byli hosté jasně lepším týmem a po drtivou většinu utkání tahali za delší konec, nedokázali udržet jednogólové vedení. Vokovičtí a penalty, to pak je už kapitola sama pro sebe. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se jen na jednu bránu

Ač byl Motorlet papírovým favoritem, utkání jednoznačně kralovala Aritma. Od začátku byla lepší a měla více ze hry. Domácí akorát nakopávali míče na vysokého Novotného na hrotu, což k úspěchu nevedlo. V 10. minutě z levé strany dobře vysunul Rybka Podobského, jehož centr přistál na hlavě Bogára, který mířil těsně vedle. Poté měla Aritma další šanci po standardní situaci, když Rybka rozehrál na Müllera a ten hlavičkoval jen do připraveného brankáře Foferky.

 

Následně Bogár vystihl domácí rozehrávku a vystřelil zpoza posledního obránce Motorletu, Foferka dokázal špičkami prstů míč vytěsnit na rohový kop! Po hezké kombinaci po pravé straně pak sklepl míč Müller na Velikého, Bogár se ve vápně jen těsně k míči nedostal. Poslední šanci poločasu měl Podobský, ke kterému se odrazil míč po rohovém kopu, zamířil však nepřesně. 

Motorlet mohl zápas i otočit

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Motorlet dnes opravdu nic nepředvedl a Aritma tvořila. Nejprve Müller dostal výbornou přihrávku od Podobského, ale prováhal situaci a ani nevystřelil. V 57. minutě se už Vokovičtí dočkali. Zdálo se, že Igor Bogár na levé straně už promeškal nejlepší chvíli na střelu, ale popošel si podél vápna a nádherně obstřelil gólmana Foferku! Blízko gólu byl znovu Bogár po přihrávce Podobského, ke kterému se dostal míč od Rybky, ale chyběl mu půlkrok, aby zakončil placírkou do prázdné.

 

Pak Aritma zbytečně vyklidila pole a přenechala iniciativu Motorletu. Až v 83. minutě vyrovnali domácí. Volek prohrál souboj u čáry a z malého vápna dokázal skórovat Martin Čácha. Motorlet mohl zápas i otočit, v závěru si vypracoval dvě slibné šance. Nejprve šel Měska po chybě obrany sám na brankáře, ale trefil jen tyč. Pak se po Hudcově centru dostal k zakončení v pádu Čácha, na Havránka však nevyzrál.

Už poosmé to Aritmě nevyšlo

Penalty korespondovaly s celým zápasem. Místo toho, aby Aritma rozhodla už v devadesáti minutách, tak nakonec bere jen bod. V prvních třech sériích neuspěl žádný z exekutorů! Pak už se začali trefovat alespoň domácí a vybojovali si druhý bod. Aritma v sezóně kopala penalty osmkrát a osmkrát v nich neuspěla.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Předseda R. Blažek: „Dnes nervózní, ustrašený výkon. Náš jediný gól v 83. minutě byla naše první střela na bránu. Ke konci jsme měli sice dvě velké šance, ale remíza byla spravedlivá. Spolehlivý výkon brankáře Foferky při penaltách nám získal druhý bod.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Řekl bych, že jsme během celého zápasu byli lepší. Přestali jsme akorát hrát, když jsme dali vedoucí gól. Naše hra měla hlavu a patu, snažili jsme se hrát. Ztratili jsme nejen bod za penalty, ale dokonce dva. Dnes fotbal spravedlivý nebyl. Místo toho abychom vyhráli, tak bereme pouze bod. Vyzdvihl bych určitě oba stopery Gregoru a Ambruse a levého obránce Kozla. Asi nejlepší a hřišti byl veprostřed Rybka, který výborně sbíral odražené balóny, rozehrával a byl všude na hřišti.“



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Starý Dominik - DRÁBEK Drahoslav, VODRÁŽKA Dan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.