Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2016 18:30

30.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Předehrávku posledního kola jasně ovládla Čížová


Branky


85. M. Chromčák , 88. M. Chromčák - 9. M. Jirouš (p.) , 22. R. Zahrádka , 31. R. Nečas , 62. M. Jirouš (p.) , 79. L. Dvořák
0

Jak dopadne souboj dvou jihočeských celků, naznačila už devátá minuta utkání, kdy uviděl domácí Šafránek červenou kartu. Čížovští postupně nasázeli do sítě Třeboně pět branek, na konci zápasu však polevili a dvakrát inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzké vyloučení Šafránka

Na žádost Čížové se zápas 30. kola mezi hostujícími Sokoly a domácí Jiskrou odehrál dříve než v původně naplánovaném termínu. Čížová má v posledních týdnech velké problémy s marodkou a zdravím svých fotbalistům, a tak jim chtěla dát alespoň týden odpočinku navíc před startem další sezóny.

 

Utkání pro sestupující Jiskru nezačalo vůbec šťastně. V 9. minutě totiž chybně vykopl gólman Skála a míč poslal pouze na kopačky zkušeného Jirouše. Za záchrannou brzdu ve vápně musel zatáhnout obránce Šafránek a uviděl červenou kartu. Navíc nařízený pokutový kop Martin Jirouš proměnil a hosté se tak dostali do vedení. Ve 22. minutě vedení Sokolů navýšil Roman Zahrádka, když mířil přesně po Jiroušově pasu.

 

Opaření domácí se na nic nezmohli a jen se bránili Čížové, která si středeční odpoledne vyloženě užívala. Celý první poločas se v podstatě odehrál na polovině Třeboňských a po půlhodině hry se skóre měnilo potřetí. Individuální akcí se blýskl Radim Nečas a Skála musel znovu lovit míč ze sítě. O zápasu bylo, dá se říct, rozhodnuto, a tak mohl ve 35. minutě autor třetí branky přepustit místo na hřišti Batrynovi.

Na konci korigoval Chromčák

Po pauze se hra uklidnila a ani jeden z týmů se moc nikam nehnal. Třeboňští se sice snažili, ale hosté si zkušeně hlídali vedení. Navíc v 62. minutě Rybníkáři znovu faulovali ve svém vápně a Martin Jirouš nezaváhal ani při druhé exekuci pokutového kopu v utkání. V 79. minutě hlavní hvězda zápasu přidala ke dvěma gólům a jedné asistenci také dalšího pomocníčka, když jeho ránu tečoval za záda bezmocného Skály Lukáš Dvořák.

 

Závěr utkání přece jen patřil domácím fotbalistům. V 85. minutě přešli rychle do útoku a po pohledné kombinaci se dostal do jedinečné šance z druhé vlny nabíhající Marek Chromčák, který napálil balón pod břevno Holanovy brány a snížil na 1:5. O tři minuty později se znovu prosadil Marek Chromčák a stanovil podobu konečného skóre na 2:5. I když Sokolové zjevně vypustili poslední minuty zápasu, tak si tři body bez problému pohlídali.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Záložník M. Chromčák: „Chtěli jsme navázat na poctivý výkon proti Motorletu, to však vzalo za své již v deváté minutě. Faul ve vápně, penalta a šli jsme do deseti. Pak se hraje těžko, Čížová držela balón a dobře kombinovala, alespoň že se nám na konci povedlo snížit…“

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Po velmi dlouhé době to byla jednoznačná záležitost. Dali jsme dva rychlé góly a zahráli jsme si fotbal. Na začátku to sice bylo trochu nervózní, protože jsme museli uhrát body, abychom se vyhnuli nějakým sestupovým problémům. Po prohře v Sedlčanech jsem rád, že jsme zvítězili. Byl to asi nejlepší výkon Čížové za poslední tři roky. Jirouš odvedl velmi dobrý výkon, skvěle zahrál také Held.“



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - H. Holý [-] , F. Benhák [-] , P. Tůma [-] , M. Chromčák [-] , D. Kodras [-] , D. Kolafa [-] , M. Rossmann [-] (77. T. Maxa [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] (46. M. Kodras [-] ) , M. Šafránek [-]

TJ Sokol Čížová
H. Holan [-] - L. Kunc [-] , M. Held [-] (79. Z. Staroba [-] ) , R. Zahrádka [-] (71. D. Chytrý [-] ) , M. Brož [-] , M. Rozhoň [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , R. Nečas [-] (35. M. Batryn [-] ) , M. Jirouš [-]

ŽK: 36. M. Rossmann , 62. D. Kodras , 86. T. Maxa - 25. L. Dvořák , 40. L. Kunc . ČK: 9. M. Šafránek .
Hráči zápasu: M. Held , M. Jirouš .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Štuk Jaromír - KOUBA Štěpán, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.