2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 13:30

18.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov ve šlágru kola ukončil sérii Českých Kopist


Branky


0

Dvěma góly se prezentoval kanonýr Sedláček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šel Oldřichov

Domácí ztráceli na hosty šest bodů a chtěli ukončit jejich sérii neporazitelnosti. Ta se táhla od 4. kola. Pracovat na tom začal kdo jiný, než Pavel Sedláček. Jasně nejlepší střelec celé soutěže se prosadil v 18. minutě, kdy krásnou bombou z úhlu nedal Kubíčkovi šanci. Výsledkem 1:0 skončil i první poločas.

Snížení přišlo opravdu velmi pozdě

Po změně stran se na góly čekalo do samotného závěru. Kopisty měly jednu velkou šanci k vyrovnání, domácího Vaňka ale zachránila tyč. A tak si v 87. minutě vzal střelecké slovo opět Sedláček, kdy pohotově dorazil míč, který vyrazil Kubíček. V posledních vteřinách pak "šídlem" snížil Petr Podaný, Vaněk neměl čisté svědomí. Jelikož ale vzápětí rozhodčí odpískal konec, byla trefa Podaného jen kosmetickou úpravou oldřichovského vítězství.

 

!!! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.!!!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Upřímně si myslím, že to bylo docela vyrovnané a bojovné utkání."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Domácí byli lepší, měli více šancí a zaslouženě vyhráli. U nás tam byly jen takové pětiminutové úseky, kdy jsme se zvedali. A snížení přišlo opravdu velmi pozdě. No, prohráli jsme poprvé od 4. kola. Jednou to prostě přijít muselo."



Sestavy


TJ Oldřichov
O. Vaněk [-] - J. Novák [-] , Z. Vosátka [-] , P. Holub [-] , J. Sláma [-] - P. Smrkovský [-] (30. F. Čutík [-] ) , M. Chvojan [-] (87. J. Voráček [-] ) , L. Seidl [-] (83. J. Rosocha [-] ) , J. Doležal [-] - P. Sedláček [-] - R. Tomáš [-]

TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] (33. J. Šumichrast [-] ) , V. Kutzler [-] , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , M. Krejza [-] , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , D. Kunert [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 31. P. Sedláček , 73. L. Seidl - 31. M. Burza , 48. P. Podaný , 53. T. Bergl .
Hráči zápasu: M. Chvojan , P. Sedláček - R. Horák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prágl Martin - LUDVÍK Tomáš, VLAŠIČ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.