2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 13:30

22.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopisty zapsaly začátek, pak už ztrátu nedohnaly


Branky


0

Předposlední Rovné vybojovalo nečekané body, když porazilo druhý celek tabulky.

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokonale zaspali začátek

Sitauce domácího celku není růžová. Rovné je předposlední a na Straškov ztrácí pět bodů. Přesto se ve finální fázi I.B třídy nevzdává a statečně bojuje. To České Kopisty jsou druhé a jelikož podle některých informací stejně nechtějí postoupit, můžou být v klidu. A jak dopadl podzimní vzájemný duel obou soupeřů? To České Kopisty doma vyhrály 2:1. Domácí měli opravdu snový úvod. Už ve 12. minutě zazmatkovala hostující obrana. Přišla špatná malá domů, kterou vystihl Kotrba, který překonal Sklíbu, který přišel pomoci z rezervního týmu. A za tři minuty si vzal slovo opět Kotrba. Ten si převzal míč a krásnou, křižnou, střelou nedal Sklíbovi šanci. Kopisty chvilku vypadaly, že jim týdenní pauza, způsobená lichým počtem účastníků, docela uškodila. Až posledních deset minut v prvním poločase měly více ze hry, ale do kabin se šlo za stavu 2:0 pro Rovné.

Větší aktivita nebyla Kopistům nic platná

Po změně stran tlak hostů zesílil. Kopisty více držely míč a měly herní převahu. To Rovné hrozilo z rychlých brejků, po kterých si vytvořilo tři šance. Třetí trefa ale nepřišla. Po hodině hry navíc utekl po straně Rážek, který střelou po zemi překonal Doubravu. Hlavně na konci už tlak Českých Kopist připomínal spíše křeč. Rovné už tři body ubránilo a zvítězilo 2:1. A co to znamená v tabulce? Rovné je tedy stále předposlední a na Straškov stále ztrácí pět bodů. České Kopisty spadly na třetí místo. Mají sice stejně bodů, jako Oldřichov. Ten však má přeci jen lepší skóre. A další kolo? Kopisty doma hostí poslední Kozly a měly by si spravit chuť. Rovné čeká utkání na půdě Sokola Černiv.

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "Hosté měli od 35. minuty územní převahu a byli více na míči. Nám vyšel dobře začátek. Po změně stran nám asi ubývaly síly, zase jsme ale hrozili z rychlých brejkových situacích. Navíc se nám opět zranili dva hráči, což už je bohužel naší tradicí."

TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér Českých Kopist: "Prospali jsme začátek a pak to vše chtěli dohonit. Měli jsme po celý zápase více ze hry, ale vyprodukovali pouze jeden gól. Závěr už byl v křeči, jakoby se na nás projevila ta týdenní pauza."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - L. Řezáč [-] (71. R. Kriner [-] ) , M. Šámal [-] , T. Boura [-] , M. Fuksa [-] , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] , J. Drobný [-] (26. V. Migra [-] ) , L. Ullman [-] (79. L. Kouba [-] ) , S. Körmendy [-] , Š. Kotrba [-]

TJ Sokol České Kopisty
V. Sklíba [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] (46. J. Šumichrast [-] ) , D. Kunert [-] (69. F. Hnát [-] ) , R. Horák [-] , F. Kubíček [-] , M. Krejza [-] (85. V. Kučera [-] ) , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

ŽK: 64. R. Horák , 76. T. Bergl , 83. L. Podaný , 83. P. Rážek .
Hráči zápasu: M. Fuksa , Š. Kotrba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vlk Lukáš - MAREŠ Jaroslav, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.