2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 10:30

25.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov v Lukavci vybojoval remízu


Branky


0

Domácí ke konci jarní části trochu ztratili dech, nakonec jim ale dva body přiblížili konečné páté místo.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky se vešly do tří minut

V Lukavci byli mírnějším favoritem domácí fotbalisté. Mluvilo pro ně postavení v tabulce a fakt, že se Bezděkovu díky špatné docházce na zápas moc nedaří. Na podzim ale doma Bezděkov udolal Lukavec 2:1. Lépe vstoupili do vzájemné bitvy domácí fotbalisté, kteří měl převahu a dostávali se do šancí. Svůj den měl ale bezděkovský brankář Balcar, jeden z nejlepších hráčů hostujícího celku. V 31. minutě ale kapituloval, kdy ho po rychlém brejku překonal nestárnoucí Ctirad Udatný, který si tak upevnil pozici nejlepšího lukaveckého kanonýra. Jenže z vedení se domácí radovali pouze tři minuty. Bezděkov vybojoval zdánlivě ztracený míč. Ten se dostal na vápno ke Strýhalovi, který s pomocí tyče vyzrál na gólmana Starczewskiho. Do konce prvního poločasu už se nic nestalo, do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Bezděkov plichtu udržel

Po změně stran si Lukavec udržoval mírnou převahu, ovšem hostující obranu, v čele s Balcarem, už nepřekonal. A jelikož ani hosté branku nevystřelili, šlo se do penalt.

Rozhodla osmá série

V penaltovém rozstřelu se činili oba brankáři. Bezděkov nezvládl sedmou a osmou sérii. Nejprve svůj pokus neproměnil Pekař, následně zklamal i Buk a tak bylo jasné, že bonusový bod zůstane v Lukavci. Domácí si tak upevnili páté místo a zdá se, že na něm zůstanou i po posledním kole. Bezděkov je devátý. Bezděkov se loučí se sezónou doma proti Oldřichovu, Lukavec zajíždí do Hrobu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu



SK Bezděkov
Tomáš Martan, vedoucí SK Bezděkov: "I přes tradičně nekompletní sestavu jsem byl s výkonem spokojený. Nemůžu říci, že to bylo úplně vyrovnané. Lukavec měl přeci jen více šancí a možná si zasloužil vyhrát. Nás však podržel brankář Barcal, penalty se nám moc nevyvedly."



Sestavy


SK Lukavec
F. Starczewski [-] - J. Kolář [-] , M. Henzl [-] , Š. Orem [-] , C. Udatný [-] , V. Manda [-] (83. R. Štěpán [-] ) , J. Šenfeldr [-] (90. J. Mišani [-] ) , S. Hamza [-] , J. Quaiser [-] , J. Zabák [-] , J. Brožík [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - O. Čížek [-] , F. Hendrich [-] , M. Strýhal [-] , O. Čaněk [-] , M. Poláček [-] , J. Buk [-] , J. Průša [-] (84. P. Čermák [-] ) , T. Rubeš [-] , R. Jirásek [-] , P. Krása [-] (90. J. Pekař [-] )

ŽK: 49. O. Čížek , 52. J. Průša .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Formánek Tomáš - MOLLINGER Lukáš, FLADE Jens.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.