0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Česká Kamenice dokonale zaskočila Rumburk


Branky


0

Domácím se na jaře nedaří, prohráli potřetí v řadě. Naopak hosté se přiblížili klidnému středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty nasměroval k výhře Hodač

Utkání dvou týmu z děčínského okresu začalo opatrně. Domácí hrozili hlavně ze standardních situacích, Kamenice, které se před zápasem zranil Mitruška, spoléhala na zabezpečnou obranu a rychlé brejky. Ve 28. minutě se poprvé měnilo skóre. Kamenickou akci rozjel Mach, Chmelík krásnou střelou nastřelil břevno a z následné dorážky se prosadil pohotový Hodač. Rumburk ještě více znervózněl, do konce první půle se už nic zajímavého nestalo.

Chmelík předvedl dvě velké parády

Po změně stran se výkon domácích ještě zhoršil. Snahu jim nelze upřít, ale hra se jim prostě nedařila. Naopak hosté hráli kompaktně a v 54. minutě přidali druhou trefu. Rumburk chyboval v rozehrávce a Chmelík takřka z půlky hřiště přehodil brankáře Dvořáka, který byl hodně venku z branky. Domácí museli vrhnout všechny síly do útoku, vytvořili si několik závarů, ale na Martina Vaňka si nepřišli. Šest minut před koncem pak Rumburk dorazil Chmelík. Hostující hráči se uvolnil u rohového praporku, ve vápně si pohrál s domácí obranou a podruhé v zápase překonal Dvořáka. Rozdíl mezi oběma celky je aktuálně dvoubodový.



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnes jsme předvedli asi nejhorší výkon. Přísnější měřítko snesou pouze tři hráči a to je málo. Soupeři mohu k jeho zaslouženému vítězství pogratulovat."

FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Velká spokojenost. Jak s předvedenou hrou, tak i výsledkem. Neměli jsme tady co ztratit a nakonec v Rumburku jasně vyhráli. Zranil se nám Mitruška, ale i to jsme zvládli. Domácí mě přišli hodně nervózní, hrozili pouze ze standardních situací."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - M. Nehonský [-] (61. M. Demeter [-] ) , M. Matulík [-] , J. Chlada [-] , J. Hejl [-] , R. Šott [-] , T. Stankovič [-] , M. Stodola [-] , A. Zima [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - F. Louda [-] , T. Tschakert [-] , P. Vaněk [-] , V. Mysliveček [-] - J. Šimek [-] (87. J. Marek [-] ) , J. Chmelík [-] , P. Kozelek [-] (89. J. Kozelek [-] ) , M. Mach [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-] -

ŽK: 30. M. Nehonský , 65. M. Stodola - 22. J. Chmelík , 42. P. Kozelek , 63. P. Vaněk .
Hráči zápasu: J. Hejl , L. Pokorný - M. Mach , J. Chmelík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zavadil Jakub - NEDVĚD Vít, ŠIFALDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.