Úsilné dvakrát vedlo o dvě branky, přesto se v dramatické koncovce radovaly ze tří bodů Dívčice


0

Osmý tým tabulky Dívčice hostily na svém hřišti tým z Úsilného. Domácí hráči poslední kolo nestačili na Žabovřesky a proti velmi dobře hrajícímu nováčkovi soutěže je nečekal snadný zápas. Úsilné minulé kolo neudrželo dvoubrankový náskok na hřišti Chrášťan a v dalším venkovním zápase chtělo opět dosáhnout na nějaký ten bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úsilné vstoupilo do zápasu lépe a do kabin si odneslo dvoubrankový náskok

Dívčice přivítaly na svém hřišti mužstvo Úsilného. Začátek zápasu provázelo hodně nepřesností, hlavně na domácí straně. Už v 9. minutě se radovali z vedení hosté, když se po rychlém úniku trefil Havlín. Domácí mužstvo se dostávalo do nadějných příležitostí, ale velkým problém byla střelba, takže se brankář hostí Novák nemusel připravovat na žádný extra zákrok. Obranu Dívčic provětrával hlavně útočník Vazač, který díky své rychlosti a pasivitě domácích obránců vstřelil další branku v utkání - 0:2. Tento stav vydržel do poločasové přestávky a domácí hráči měli v šatně o čem přemýšlet.

Dívčice se semkly a předvedly parádní obrat, kterému v závěru zápasu velel střídající žolík Strnad

Po přestávce udělal trenér domácího mužstva dvě změny. Dívčice začaly druhou půli aktivně a hned z kraje poločasu utekl Hezoučký, který byl následně faulován v pokutovém území, a následovala penalta. Tu proměnil sám faulovaný Hezoučky a snížil na rozdíl jedné branky - 1:2. Radost ze snížení domácím hráčům dlouho nevydržela. V 56. minutě se trefil po dorážce Čada a hosté znovu vedli o dvě branky. S domácím mužstvem to vypadalo špatně, ale o pár minut později se krásně trefil z přímého kopu Bartuška a vykřesal plamínek naděje pro domácí na bodový zisk v tomto zápase. V 70. minutě přišel jeden z klíčových momentů zápasu, kdy na hřiště naskočil Strnad a jako deus ex machina byl u všeho důležitého co se dělo na hřišti. V 82. Minutě vybojoval Strnad míč a následně předal Hájkovi, který z vápna zamířil přesně do šibenice – 3:3. Dívčice byly na koni a zejména rychlonohý Strnad dělal problémy obraně Úsilného. V poslední minutě se prosmýkl mezi obránci Strnad a nekompromisní střelou vystřelil domácím tři body. Dívčice si tak připsali v dramatickém závěru výhru 4:3. Naopak hráči Úsilného podruhé za sebou přišli o dvoubrankové vedení a tentokrát z toho nebyl ani bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "První poločas byl z naší strany jedna velká tragédie. Nedali jsme si přihrávku a ani v obraně jsme pořádně neobsazovali hráče, což mělo za následek, že jsme dostali ze čtyř brejků dva góly. Bohužel ani začátek druhé půle nevypadal nějak růžově. Sice jsme dali kontaktní branku, ale soupeř hned odpověděl dalším gólem. V závěru jsme se ovšem semkli a dokázali zápas otočit. Klukům patří velký dík, že zápas nezabalili a bojovali až do konce."




Počet diváků: 48. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - VOVES Pavel (N), HELMICH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.