Tým TJ Čistá uhlídal body doma


Branky


0

V pořadí druhé utkání dvanáctého kola se sehrálo na hřišti v Čisté, ta zde přivítala hráče týmu TJ Roztoky. Domácí nic nedpocenili a v prvním jarním kole udrželi plný bodový zisk doma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli převahu hlavně hráči Čisté. Po spoustě neproměněných standardních situacích se domácí nakonec dočkali. Ve 33. minutě trefil branku Pavel Bedenk a bylo to 1:0. Do konce prvního poločasu už se skóre ani přes další šance nezměnilo.

 

Začátek druhé půle se nesl v duchu spousty nepřesností, hlavně ze strany Čisté, která si tak doslova koledovala o gól. A přesně tak se i stalo, když T. Krůta vyrovnal na 1:1. Hráče Čisté to probralo a hned po obdržené brance přepli na vyšší obrátky, což se více než vyplatilo. V 78. minutě dostal zpět do vedení domácí Kašpar, když vstřelil třetí gól utkání na 2:1. Šest minut před koncem po krásné akci domácích Hůla v bráně Roztok robinzonádou jen vyrazil vyrazil balón před sebe a pro Kohouta už nebylo problém ho doklepnout do sítě na konečných 3:1 pro Čistou.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUČERA Jiří - GEBOUSKÝ František (N), HŮLA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.