4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

13.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubná nastřílela Srbči opět čtyři góly


Branky


0

Stejně jako v podzimní části si i tentokrát Baník Lubná se Srbčí poradil. Na domácím hřišti neikasoval ani jednu branku, naopak čtyři si při neustálé převaze vypracoval, a tak hosté odjeli domu s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník vedl po prvním poločase 1:0, kdy na konci krásné kombinace po ose Trejbal - Šesták, druhý jmenovaný zakončoval ve skluzu do sítě hostí.

Převaha z prvního poločasu se na hřišti odehrávala i ve druhém dějství, Lubná po pauze naběhla na soupeře a nepustila Srbeč prakticky do žádné vyložené šance, naopak neustále presovala soupeře na jeho půlce při rozehrávkách, což působilo hráčům Srbče nemálé potíže. Z aktivního napadání Lubné vyplynula v 50. minutě další branka, když na 2:0 zvýšil Trejbal. O deset minut pozdějí se za přetrvávajícího tlaku domácích podařilo Volfovi poslat přesný pas za obranu Srbče na Šestáka, ten našel před brankou Vopata, který uklidil míč za záda Bardoně potřetí. Domácí byli nadále při chuti a obraz hry se ani při jejich třígólovém vedení nezměnil. Jejich aktivitu proměnil v 86. minutě Trejbal ve čtvrtý zásah, když po individuální akci Leoše Klika doklepl balón za záda srbečského Bardoně a tím udělal tečku za celým zápasem. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: Dnes mě moji svěřenci potěšili velice slušným výkonem, na rozdíl od zápasu v Branově, dnes bojovali a opravdu zápas odjezdili na doraz, což je před naším příštím zápasem veliké plus. Hosté do doby, než jim došly síly, velice soustředěně bránili a nám trvalo velice dlouho, než jsme se prosadili i gólově.




Sestavy


TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - D. Ondruš [-] (90. P. Sklenička [-] ) , P. Suchý [-] , L. Klik [-] - M. Komín [-] , P. Volf [-] , D. Vopat [-] - R. Henzély [-] (83. M. Pokorný [-] ) , J. Šesták [-] , A. Trejbal [-] - L. Brabec [-]

TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - . Veselý [-] , L. Voborník [-] , T. Sova [-] , M. Hamáček [-] , M. Kratina [-] , M. Suchý [-] , J. Brož [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 47. R. Henzély , 66. D. Vopat - 23. . Veselý , 56. M. Kratina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TITLBACH Marek - TREJBAL Josef (N), NOVOTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.