Přestřelka ke konci utkání


Branky


1

V Pustovětech ještě nestačila dohořet čarodějnická vatra a už se nastupovalo k utkání s posledním celkem soutěže Srbčí. Po nevydařeném zápase na Branově udělali domácí hned několik změn v sestavě a vyplatilo se.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Že zápas bude bohatý na góly, ukázal hned samotný úvod. V šesté minutě to bylo už 2:0, když se trefili oba forvardi. A v dobré pohodě pokračovali hráči Pustovět dále. Vedení zvýšil Knap ve 20. minutě a pět minut nato hned snižoval Ježek na 3:1. Domácí pěkně kombinovali a do poločasu ještě přidal Truksa dvě branky. Do šaten se tedy odcházelo za stavu 5:1.

 

Do druhého poločasu Pustověty vstoupily velice vlažně, a tak nějak se pořád nic nedělo. Pak ale přišel nevídaný uragán. Za posledních dvacet minut zápasu domácí nastříleli osm gólů a k tomu ještě dva inkasovali. Do vedení 9:1 posunuli domácí postupně hráči Šimon, Bičovský, Knap a Břicháček. Poté v 74. a 76. minutě stahovali hráči Srbče, na 9:3 se trefil Brož a Hamáček. Domácí však nenechali nic náhodě a náskok ještě zvýšili, poslední pětici gólů měl na svědomí Bičovský, Knap, 2x Truksa a Hůla. Fanoušci tak mohli vidět v průměru jednu branku za dvě minuty hry. Čtrnáct gólů v soupeřově svatyni nepamatuje ani čtyřicetiletá historie klubu TJ Sokol Pustověty. Na prvního máje se přepisovaly dějiny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: Dnes jsme chtěli odčinit minulý nepovedený zápas, což se podařili nadmíru.




Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Tomášek [-] - M. Šimon [-] , D. Šnobl [-] (46. L. Bureš [-] ) , V. Bičovský [-] , J. Knap [-] , J. Bauer [-] , R. Truksa [-] , J. Langmajer [-] , M. Kameník [-] (54. S. Hůla [-] ) , M. Sharankevych [-] , M. Kebrle [-]

TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - R. Ježek [-] , T. Sova [-] , M. Sova [-] , J. Brož [-] , M. Suchý [-] , T. Jung [-] , J. Klouda [-] , M. Kratina [-] , K. Kratina [-] , P. Čermák [-]

ŽK: 53. M. Kameník - 55. T. Sova , 83. M. Sova .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BREJNÍK Aleš, ŘÍHA Michael.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2016 19:48
Konečně jsme hráli fotbal ;)