V Lubné rozhodovaly penalty


Branky


0

Bez dvou základních kamenů obrany - Křikava, Břicháček odjížděl tým Pustovět do Lubné. Přes tuto ztrátu neinkasovali hosté ani jednu branku, stejně tak jako hráči Lubné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned od prvních minut se hrálo ve velkém tempu. Domácí se snažili zatlačit Pustověty do defenzívy, ale dobře organizovaná obrana hostů všechny ataky zdárně likvidovala. V samotné hře hráči Pustovět určitě nezůstávali pozadu. Nasazením a důrazem se dokázali vyrovnat svižným Lubeňákům. Ve 20. minutě dokonce mohl jít tým hostů do vedení, ale Langmajer pálil těsně vedle. Domácí snad ani žádnou vyloženou šanci neměli, akorát jednou zahrozili z trestného kopu.

 

V druhém poločase se pokračovalo v rychlé hře a začátek vyšel lépe hostujícímu týmu. Hrálo se více na domácí straně hřiště a dvě šance na branku měli Bauer a Knap. Šance nevyužili a pak byl na tahu soupeř, kterému zahrálo do karet přísné vyloučení Kebrleho osmnáct minut do konce zápasu. V penaltové loterii uspěl tým Lubné, která proměnila všechny penalty.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: Dnes oba týmy odehráli zápas, který se musel divákům líbit a hlavně pro ně se fotbal, alespoň tady v Lubné, snažíme dělat. Přišlo jich opravdu hodně a jejich veskrze pozitivní pozápasové reakce mě naplňují uspokojením, že naše práce tady dává smysl. Za jejich podporu jim patří veliké díky.. Dnes jsme hráli, po fotbalové stránce s nejlepším týmem, který jsme zatím na jaře potkali, a to máme za sebou zápasy se všemi mužstvy z první pětky. Hrál se oboustranně pohledný fotbal, velice slušně, bez zákeřných faulů a neustálého diskutování s rozhodčím, kterého jsme byli běžně svědky v jiných zápasech. Zápas byl po většinu času vyrovnaný, až v poslední čtvrthodině jsme hosty zatlačili před jejich pokutové území a chvílemi měli až drtivý tlak, ale bez gólového vyjádření. Bohužel, naše hra dopředu je v posledních zápasech hodně bezzubá, některým hráčům se střelecky přestalo dařit a potřebujeme příliš mnoho šancí na vstřelení branky, ačkoliv nácviku střelby věnujeme na trénincích spoustu času. Přesto patří mým hráčům pochvala za nasazení a veliké odhodlání tento zápas vyhrát.

TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: Musím kluky pochválit za předvedený výkon. Dokázali se vyrovnat domácím rychlonožkám, nástrahám místního hřiště, perfektně četli hru soupeře a k ničemu vážnému ho nepustili.



Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.