Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 13:30

16.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychlé vyloučení brankáře sebralo Šanovu naději na lepší výsledek


Branky


0

Komplikace na postu brankáře u hostujícího týmu, dva výstavní góly ze standardních situací a mnoho dalšího bylo k vidění v zajímavém utkání 16. kola III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo smolně pro hostující Šanov. Už v páté minutě brankář Sekyra vyrazil míč rukou těsně mimo pokutové území a sudí Kučera ho poslal předčasně do kabin. Brankářský dres oblékl bratr vyloučeného Sekyry, Aleš a musel hned čelit přímému kopu. K němu se postavil branovský Radek Choc a nedal mu sebemenší šanci, 1:0 pro domácí. Deset minut na to poslal Branov do dvougólového vedení Tomáš Krátky, když po křížném centru prudce trkl balón do protisměru bezmocného Sekyry.

 

Po přestávce přidal Branov třetí gól, který byl věrnou kopii povedeného „trestňáku“ z první půle. Sekyra, v pro něj nezvyklé roli brankáře, mohl opět jen koukat, jak nechytatelná střela napnula síť jeho branky. Hostům se podařilo vykřesat jiskřičku naděje v 61. minutě. Cafourek nasadil od půlky k samostatnému úniku a nadvakrát překonal brankáře Dubského, 3:1. Naděje Šanova se ale rozplynula už o pouhé tři minuty později, protože Šindelář vrátil domácím komfortní třígólové vedení. Hostující Šanov nicméně stihl ještě výsledek zkorigovat. V 88. minutě snížil na konečných 4:2 Michal Somol, který zužitkoval křížný míč přes celé vápno a vedle ležícího Dubského doklepl placírkou balón do sítě.   



Ohlasy k zápasu



TJ Šanov
Jan Šika: Přísné vyloučení brankáře zápas ovlinilo hned v jeho začátku. Mělo to ale paradoxně pozitivní efekt na naší hru. Kluci se v oslabení semkli a konečně jsme hráli jako tým, za to je musím pochvalit. Chvílema se na to dalo i koukat. Takhle bychom měli hrát i v plném počtu...



Sestavy


Sokol Branov
Z. Dubský [-] - M. Zmrzlý [-] , Z. Šindelář [-] , V. Vilím [-] , T. Krátký [-] , T. Kopejtko [-] (77. O. Karička [-] ) , K. Konopásek [-] , M. Hlaváček [-] (58. P. Šindelář [-] ) , R. Choc [-] , J. Zítek [-] (32. K. Molo [-] ) , L. Rosenbaum [-] (83. A. Rosenbaum [-] )

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - T. Cafourek [-] (60. M. Dyršmíd [-] ) , D. Sklenička [-] , A. Sekyra [-] , M. Blecha [-] , M. Malík [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (55. D. Kotek [-] ) , I. Takács [-] (46. D. Šperk [-] ) , F. Kratochvíl [-] , S. Hrubý [-]

ŽK: 51. K. Konopásek . ČK: 5. L. Sekyra .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KUČERA Jiří - DĚDEK Josef, DĚDKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.