Sýkořici se tentokrát v pokutových kopech zadařilo


Branky


1

Roztoky se po nechvalném startu začínají zlepšovat, ale dnes proti Sýkořici nedokázaly "ukopat" penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byly lepší Roztoky, ale Sýkořice si dokázala pohlídat jejich rychlé a šikovné hráče a neinkasovala tak ani jednu branku. Nicméně se jí nepodařilo vstřelit ani domácím, a tak se šlo do šaten za stavu 0:0.

Na druhou půli Sýkořice posílila, protože se jim vrátil do útoku Novotný a trochu tak posunula hru výš. S posilou na hřišti začali domácí hrát lépe, což se projevilo tak, že Roztoky začaly hrát na rychlé brejky. Po chybě v domácí obraně se nakonec podařilo skórovat Maršíkovi, pěknou kličkou a střelou "pod víko" poslal hosty do vedení 0:1. Dále se hrálo se na brejky, ale Sýkořici se je podařilo zamezit a druhý gól patřil právě domácím. Po rohu srovnal Kotchera na 1:1. Sýkořice měla ještě několik šancí na zvrácení zápasu, ale nepodařilo se jí je využit. Ani hlavička Novotného, ani v poslední minute dlouhý centr před bránu už neměnil nic na tom, že budou rozhodovat pokutové kopy.

V těch, ale tentokrát Sýkořice dopadla úspěšněji než minulý týden. Až na jednu neproměněnou penaltu Kotchery, proměnili domácí všechny a Růžičkovi, se podařilo dvě penalty chytit a jednu střelu vyškrábnout.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - TITLBACH Marek, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 5. 2016 19:12
Zdravím.
Jen malou reakci na sobotní zápas . Dělám fotbal opravdu dlouho, ale ještě jsem nezažil nikde, ale opravdu nikde, aby se hrála celoplošná osobní obrana na hráče soupeře . Samozřejmě, každý hráč má nějaké takt. úkoly . I moji hráči měli tak. úkoly, ale nikdy bych se nesnížil k takovému kroku . Asi jsem fotbal ve třetí třídě opravdu nepochopil a nemám tu co hledat . Zkazit dvěma hráčům fotbalové odpoledne, kteří to hrají zadarmo a hlavně pro radost, to mně hlava nabere . Tak doufám, že hráč , který hlídal a hráč který se snažil utéct tomuto hlídači, si v příštím kole zahrají více fotbal . Děkuji Kovařík