Lubná zlomila zápas proti dobře bránícímu Šanovu až v samotném závěru


Branky


0

Pevná defenzíva hostujícího Šanova hodně dlouho trápila favorita v Lubné. Domácímu Baníku hrozila až do samotného závěru další ztráta bodů, kterou si už v boji o postup rozhodně nemůže dovolit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední tým tabulky proti jednomu z aspirantů na postup brzo prohrával. V 17. minutě Varyš na hranici velkého vápna doslova na pětníku oklamal tři protihráče a nechytatelnou střelou rozveselil domácí diváky, 0:1. Šanov ale dokázal z rohového kopu během pěti minut odpovědět. Vyrovnávací gól si připsal hlavou Cafourek, když nejprve obrana Lubné rohový kop odvrátila, ale druhý centr už našel adresáta Cafourka přesně a bylo to 1:1. Lubná po vyrovnávací brance Šanov přitlačila, ale do přestávky už nerozhodné skóre vydrželo.

Obraz hry se nezměnil ani po poločasové pauze. Hosté urputně bránili, v útoku sice nahradil Malého István, ale i on se pral s obránci Lubné zcela odříznutý a osamocený. Navíc míč byl většinu času na kopačkách Baníku, který ale svojí převahu nebyl schopný vyjádřit gólově. Vysvobození mu přinesl až čtyři minuty před koncem Trejbal, který vzal zodpovědnost na sebe. Prošel prakticky celým vápnem a protlačil míč kolem nohy překvapeného brankáře Sekyry, ten viditelně počítal spíše s přihrávku na nabíhající spoluhráče. 

 

Lubná se tak po domácí těsné výhře drží dál nadostřel nejvyšších příček a i s ohledem na poměrně příznivý los ve zbytku soutěže, určitě ještě promluví do postupových bojů.   



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat: Dnes jsme odehráli velice náročný zápas ve velkém horku a proti velice dobře bránícímu soupeři, který nás potrestal za naši nedůslednost při standardní situaci vyrovnávací brankou a od té chvíle urputně, ale velice dobře a organizovaně, bránil, takže vítězný gól Adama Trejbala byl vysvobozením. Našim klukům jsem po zápase složil poklonu za obrovskou vůli a odhodlání zápas zlomit, ale přiznám se, že jsem hodně trpěl, na můj vkus se stále málo dostáváme do šancí a když si je již vytvoříme, jejich proměňování je naše veliká slabina. Na druhou stranu řada mých hráčů hrála se sebezapřením, po nemoci, nebo se zraněními, ale obstáli velmi dobře. Ještě si neodpustím poznámku k rozhodčímu, protože je dost často kritizuji, takto si představuji s přehledem odpískaný zápas, kdy rozhodčí zbytečně nevstupuje do zápasu, nechává hráče hrát a během zápasu se ani jednou nedostal do potíží s hráči, či trenéry.

TJ Šanov
Jan Šika: Kluky bych chtěl pochválit, podali výborný a bojovný výkon, jsem na ně pyšný. Táhli za jeden provaz, takhle bych si představoval každý zápas.



Sestavy


TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - L. Klik [-] , L. Brabec [-] , R. Sedlák [-] (69. D. Ondruš [-] ) , D. Vorel [-] - D. Varyš [-] , M. Soukup [-] , M. Komín [-] , R. Henzély [-] - A. Trejbal [-] (86. P. Sklenička [-] ) , D. Vopat [-]

TJ Šanov
L. Sekyra [-] - M. Blecha [-] , A. Sekyra [-] , M. Malík [-] , T. Volráb [-] , V. Nobilis [-] (75. D. Kotek [-] ) , T. Cafourek [-] , J. Cír [-] (63. I. Takács [-] ) , F. Kratochvíl [-] , D. Sklenička [-] , S. Hrubý [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: SÝKORA Antonín - SOSNA Vladimír (N), FEJFAR Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.