Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voborník čtyřmi góly zničil Řevničov


Branky


0

Domácí Srbeč nutně potřebovala body, aby mohla dál živit naděje na udržení v soutěži. Dramatický zápas přinesl hodně ostrých soubojů a také brankostroj v podání domácího Voborníka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byla Srbeč lepším týmem a hned v 10. minutě dal domácí středopolař Voborník po brejku svůj první gól, 1:0. Avšak Řevničov ze standardních situací dvakrát trestal. Nejdříve ve 20. minutě krásnou střelou z přímého kopu snížil Hošek a poté ve 32. minutě zařídíl poločasový obrat Bechynský. Do kabin se šlo tedy za těsného vedení 1:2 pro hosty. 

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce se oboustranně nervózní zápas přeléval ze strany na stranu a také góly padaly za záda obou brankářů. V 63. minutě Voborník z penalty, která byla písknuta na Cífku, vyrovnával na 2:2. Poté v 75. minutě M. Kratina nacentroval z pravé strany a střelou k tyči uklízel Voborník na 3:2. O pět minut později ještě vrátil Řevničov do hry Petráček, když srovnal na 3:3. Ale poslední slovo měl v 85. minutě opět Voborník, který si tak připsal čtvrtý vstřelený gól v utkání a zajistil Srbči v dramatickém utkání výhru 4:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Srbeč
Pavel Čermák: "Velmi bojovné a místy vyhecované utkání, které jsme lépe zvládli my. Bohužel vyhecování nezvládl hráč Suchý a dostal červenou kartu, což bylo jedinou kaňkou v zápase před pěknou diváckou kulisou. Srbeč udělala další krok v záchraně ve třetí třídě."




Sestavy


TJ Sokol Srbeč
L. Bardoň [-] - P. Trachta [-] (45. M. Hamáček [-] ) , M. Cífka [-] , T. Sova [-] , L. Voborník [-] , M. Kratina [-] , M. Suchý [-] , J. Brož [-] , J. Klouda [-] , K. Kratina [-] , P. Čermák [-] (41. M. Hamáček [-] )

SK Sparta Řevničov
J. Peterka [-] - O. Bechynský [-] , J. Hošek [-] , R. Prokop [-] , O. Mudra [-] , O. Hanzlík [-] , J. Arnošt [-] (60. L. Petráček [-] ) , J. Urbanovič [-] (45. M. Vacínek [-] ) , M. Pedál [-] , J. Pesl [-] , M. Tóth [-]

ŽK: 37. M. Suchý , 88. M. Cífka - 63. J. Peterka , 70. O. Hanzlík , 76. R. Prokop . ČK: 90. M. Suchý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - VITNER Jiří (N), BOBÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.