3:2
(1:1)
45. D. Varyš
85. L. Brabec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2016 18:00

21.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velké překvapení v nově odehraném utkání


Branky


9. D. Dvořák , 49. J. Šutera , 55. P. Králička - 45. D. Varyš , 85. L. Brabec (p.)
0
V neděli se zápas mezi týmy Slavoj Chrášťany a Baník Lubná ukončil v 75. minutě za stavu 0:2, kvůli nepřiznivému počasí. Utkání se odehrálo v náhradním termínu. Oba týmy se dohodly na sehrání nového zápasu, z čehož vytěžil tým Chrášťan a na podruhé šel ze hřiště jako vítěz.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Opakované utkání se od začátku odehrávalo v opačném gardu, než ukončený zápas. Tentokrát se v prvních minutách ujali vedení domací, hned v 9. minutě krásnou přihrávkou Erben vysunul Dvořáka, který se nemýlil a uklidil míč podél padajícícho gólmana Dudy. Průběh prvního poločasu byl ve vyrovnaném tempu, což vyústilo k vyrovnání ve 45. minutě. O první gól Lubné se postaral Varyš, do šaten se šlo tedy za stavu 1:1. Ve druhém poločase se od začátku domáci tlačili do soupeřovy brány. Dalšího gólu se tedy tým Chrášťan dočkal hned čtyři minuty po zahájení druhé půle. Opět to byl Erben, kdo našel pěknou přihrávkou Šuteru. Ten se pravou nohou trefil ke vzdálené tyči Dudy a běžel se radovat, 2:1. V 55. minutě zahrozil z pravé strany opět výborně hrající Erben, který krásným průnikem přes dva obránce nacentroval a našel Králičku, který se nemýlil a lobem rozvlnil síť potřetí, 3:1. Hosté se ale nevzdali a bojovali o výsledek, což se jim nakonec podařilo a v 85. minutě snížil Brabec z pokutového kopu na konečných 3:2


Sestavy


Slavoj Chrášťany
R. Čecho [-] - T. Rédl [-] , M. Prepletený [-] (71. P. Procházka [-] ) , F. Lauber [-] - D. Dvořák [-] , V. Erben [-] , L. Hanzl [-] - Z. Hubáček [-] , J. Šutera [-] (87. K. Lavička [-] ) - R. Kozák [-] , P. Králička [-]

TJ Baník Lubná
F. Duda [-] - L. Brabec [-] , P. Suchý [-] , D. Ondruš [-] (41. R. Sedlák [-] ) , L. Klik [-] - P. Volf [-] , D. Varyš [-] , M. Komín [-] , D. Vopat [-] - A. Trejbal [-] (73. J. Šesták [-] ) , R. Henzély [-] (58. M. Pokorný [-] )

ŽK: 89. V. Erben .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUČERA Jiří - VODRÁŽKA Tomáš, KOSOVÁ Simona.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.