Hosté přijeli jen s desítkou hráčů


Branky


0

Na poslední utkání se sešlo nedostatek hráčů Čisté, takže na hřiště v Pustovětěch nastoupili pouze v deseti lidech. To se i odrazilo na výsledku utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poslední zápas sezóny doma s Čistou byl jasnou záležitostí už před utkáním, protože hosté přijeli jen s desítkou bojovníků a bylo jen otázkou času, jak dlouho budou odolávat domácím nájezdům. Tento vzdor vydržel Čisťákům zhruba dvacet minut. Pak se prosadil Truksa po nahrávce od V. Bičovského a o dvě minuty později si pozice vyměnili a bylo to 2:0. Do přestávky se ještě trefil Šimon a opět Truksa. První poločas tedy domácí vedli o čtyři branky.

 

Do druhého půle Pustověty sestavu značně prostřídaly, ale vstup byl velice vlažný. Vrcholem nesourodosti v domácích řadách byl hostující gól, který vstřelil v 57. minutě Kašpar, 4:1. Konec utkání ale Pustověty zvládly. Nejdříve se prosadil v 77. minutě Kameník a symbolickou tečku za sezónou udělal kapitán týmu Knap, který po individuální akci krásně přehodil hostujícího gólmana Kratochvíla. Konečný výsledek byl tedy 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Václav Bičovský: Až tak kvalitní zápas z naší strany to nebyl, nicméně sezóna by se měla končit vítězně a to se nám podařilo.




Počet diváků: 20. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - POLÍVKA Zdeněk, TITLBACH Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.