2:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stoprocentní výkon přinesl ovoce


Branky


4. D. Zápal , 86. M. Karnold - 10. M. Reichl , 23. O. Humr (p.) , 24. Č. Dolák , 52. M. Reichl , 65. Č. Dolák
0

SK Senomaty v sobotu přivítaly hosty z Lán a připravily pro utkání perfektní hřiště s krásně střiženým pažitem. Lánští se jim ale "odvděčili" tím nejhorším způsobem a odvezli si ze Senomat všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání nevkročili vůbec špatně domácí, hned na začátku se dostali do vedení po samostatném úniku Zápala, 1:0. To ale bylo v podstatě vše, co předvedli. V dalších minutách zápasu kazili vše, do čeho kopli. Tím dali větší šanci soupeři z Lán, který také brzy snížil zásluhou Reichela, 1:1.  Do poločasu přidali Lánští ještě další dva góly, a to ve 23. minutě Humr z penalty a minutu poté Dolák, 1:3.

Domácí do druhé půle nastoupili s odhodláním zápas ještě otočit, ale jakoby nebyli vůbec na překrásný trávník zvyklí a přihrávky jim vůbec nešly. Z jedné takové malé domů poslal Katona soupeře do jasného brejku, který touto jedinečnou šancí nepohrdl a Reichel zvyšoval již na 1:4. V 65. minutě domácí inkasovali od Čeňka, který zvýšil vedení na 1:5. Senomatští sice stihli ještě jednou snížit na 2:5 po kombinaci, Kodeš, Vávra a Karnold, ale to jim stejně nebylo nic platné, protože jejich hra absolutně postrádala jakýkoliv nápád. A tak odcházeli do kabin se sklopenými hlavami.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka: Všem Lánským zápas sedl a podali opravdu 100% výkon, za který byli odměněny formou zasloužené výhry. Opravdu podařený zápas měl Čeněk Dolák který byl přítomen u všech gólů a sám přidal dva. Pochvala celému mužstvu za výkon a cenné body.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - D. Zápal [-] (57. M. Jelínek [-] ) , M. Karnold [-] , J. Vávra [-] , V. Kukla [-] , A. Polcar [-] (75. M. Sailer [-] ) , M. Hudák [-] , P. Katona [-] , J. Kodeš [-] , O. Havel [-] , R. Trešl [-]

SK Lány
L. Novák [-] - V. Loskot [-] , J. Loskot [-] , D. Švigár [-] - Č. Dolák [-] , L. Švolba [-] , D. Jirava [-] , D. Dudášik [-] - O. Humr [-] , M. Reichl [-] - D. Čapek [-] (38. D. Keller [-] )

ŽK: 23. O. Kučaba , 35. R. Trešl - 37. J. Loskot , 81. O. Humr .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TITLBACH Marek - FEJFAR Jakub, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.