Malinovského desátá vychytaná nula v sezóně


Branky


13. B. Amauwah , 17. D. Bechner , 69. J. Sláma (p.) , 73. M. Pichnarčík
0

Traverzáři nedali na domácím hřišti Senomatům šanci a jednoznačným výsledkem uspokojili nejen své fanoušky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo v hodně svižném tempu a diváky muselo bavit hned od začátku. Nejprve se v nadějné pozici ocitl Bethel, ale netrefil branku. Chvíli na to zahrozil na druhé straně Vávra, jehož střelu Malinovský vyrazil na rohový kop. O pár minutek později se ocitl v nadějné pozici hostující Havel, který se prosadil hlavičkou po rohovém kopu, ale ani on nemířil přesně. Svižnou desetiminutovku zakončil únikem Bechner, jehož střela skončila na tyči Kučaby. Uděřilo se až  ve 13. minutě. To Bechner zatáhl míč po lajně, aby servíroval Bethelovi před branku a domácí střelec posledních zápasů se trefil a dostal domácí Traverzu do vedení. Po čtyřech minutách se Traverza aréna radovala podruhé, když se trefil Bechner a dostal tak domácí do dvoubrankového vedení. Hosté ještě chvilku kousali, ale do větších šancí je obrana domácích nepustila. Naopak skóre se mohlo měnit na druhé straně. Bethelovi v tom zabránilo břevno, aby po teči hostujícího obránce zvonila konstrukce Kučabovy branky potřetí. A tak skončil první poločas dvoubrankvým náskokem domácího týmu.

 

Druhá půle už byla jednoznačně a pevně v rukách domácích hráčů, kteří konečně předvedli uvolněnější herní projev a divákům se musely některé akce líbit. Na třetí branku se díky horší mušce domácích hráčů nebo díky Kučabovým zákrokům čekalo až do 69. minuty. To trestný kop Vodrážky vyrazil Kučaba pouze před sebe, kde byl první dobíhající Pichnarčík, který při kličce hostujícímu brankáři jím byl podkopnut a kopal se pokutový kop. Ten proměnil Sláma a ještě více uklidnil Traverza arénu. O čtyři minuty později předvedl parádní akci Pichnarčík. Když vyškolil oba senomatské stopery a nedal Kučabovi žádnou šanci a čtvrtou brankou dal pečeť na domácí vítězství. Hosté o sobě ve druhém poločase dali vědět až pět minut před koncem, kdy propadnutý míč za obranu získal Vávra a postupoval sám na Malinovského. Ten však skvělým zákrokem se nenechal připravit o desátou vychytanou nulu v sezóně. Nic na tom nezměnily ani tři rohy Senomat, po kterých se to v domácím vápně hodně "vařilo".



Ohlasy k zápasu


FK Hředle
Jan Sklenář: Do třicáté minuty byly Senomaty naprosto rovnocenným soupeřem. Další pasáž patřila jen a jen nám. Svědčí o tom i poměr střel na branku v zápase 15:2 pro náš tým. Senomaty tak počtvrté za sebou nedali v Traverza aréně ani branku. Konečně naši fandové viděli Hředle tak, jak by si je představovali v každém zápase. Lahůdku jim pak naservíroval čtvrtým gólem Pichnarčík, který si parádně pohrál se stopery. Příští týden v Kněževsi nás čeká jiný zápas. Snad konečně utneme sérii na kněževeském hřišti, kde jsme ještě nikdy nevyhráli.




Počet diváků: 82. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ŘÍHA Michael, BERAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.