3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ždánice se odpoutaly z posledního místa


Branky


0

Poslední Ždánice přivítaly na svém malém, ale i v dešti dobře připraveném hřišti předposlední Velké Chválovice. V utkání plném nepřesností se nakonec díky větší hladovosti po bodech radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polovlastní gól stanovil účet první půle

Oba týmy potřebovaly bodovat, ale zároveň ani jeden nechtěl udělat zbytečnou chybu. Ale na malém hřišti nebyla vůbec nouze o gólové situace, bohužel pro diváky se většina z nich ukončila nepřesnou střelbou. Již v páté minutě zachytil Rabensefer rozehrávku ždánických stoperů, ale jeho střela z vápna mířila mimo tyče. Na druhé straně zase využil chybného odkopu M. Konráda Kulíšek, ale míří také vedle. Ve dvanácté minutě vyslal dlouhý pas do vápna domácích Michálek, po několika odrazech se k míči dostal Moravec, ale pálil přesně do brankáře Pazderky. Pak přišla série domácích střel. Kanina střílí z šestnáctky, ale Pošíval střelu k tyči vyrazil, o pár minut později Kanina míří mimo. V šanci se ocitl Kučera. I jeho střelu gólman vyrazil, obránce míč odkopával, ale trefil přesně pozadí J. Konráda, od nějž se míč naštěstí odrazil mimo branku. Následoval časový úsek před ždánickou brankou. Rabensefer pronikal z poloviny hřiště, jeho bomba mířila ale přímo do gólmana. Z trestného kopu protáhl Pazderku Štěpánek, vzápětí pálí z dvaceti metrů Michálek, ale jeho střela je sraženy obránci na roh. Ve třicáté šesté minutě se diváci poprvé radují. Na rohový kop si důrazně naskočil Martin Richter a možná i s pomocí obránce Chválovic rozvlnil síť za Pošívalem - 1:0. Hosté se snažili do poločasu ještě něco s výsledkem udělat a vypracovali si šance po standardkách. Trestný kop Nováka vyrazil Pazderka vysoko nahoru, ale míč po dopadu před branku nikdo do sítě neuklidil. Další trestňák J. Konráda opět chytá Pazderka, hlavička J. Konráda po rohovém kopu se nevešla mezi tyče.

Domácí převzali aktivitu

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně a chtěli brzy rozhodnout. Střela aktivního Kaniny mířila doprostřed brány. Na druhé straně mířila průniková přihrávka na Rabensefera, ale brankář domácích včas vyběhl a míč ukopl do bezpečí. Další střela Kučery mířila vedle, hlavičku Kulíška chytá Pošíval. Richter využil i chybné rozehrávky hostujících stoperů, ale jeho rána pouze zatřásla břevnem. Hosté si moc šancí netvořili, za zmínku stojí snad jen střela Nováka nad branku Pazderky. A tak diváci jásali až v pětašedesáté minutě, kdy po dlouhém autu se odražený míč dostal k Tomášovi  Sládečkovi a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. Chválovičtí se snažili o zvrat, ale dostávali se maximálně ke střelám z dálky, které pohříchu netrefovaly branku Pazderky. Na druhé straně se k velkému sólu nadechl z vlastní poloviny Štěpán, ale před střelbou byl o míč obrán. Odražený míč se k němu vrátil, ale jeho slabou střelu pokryl Pošíval. Tečku v zápase napsal výborně hrající Martin Richter, když zvýšil na konečných 3:0. Richter sahal i po hattricku, ale jeho další střelu vychytal hostující brankář.



Ohlasy k zápasu


TJ Ždánice
J. Hrnčiřík, trenér: Po minulém krachu to bylo dnes již lepší. Hráli jsme, co nám soupeř dovolil a myslím, že jsme se dočkali zasloužené výhry. Za týden se popereme ve Velimi, ale bude to těžký zápas. Musíme bojovat o záchranu a bodovat, kde a s kým to půjde. Ale čekají nás těžcí soupeři, po Velimi přijedou vedoucí Bečváry.

Sokol Velké Chválovice
Petr Michálek, kapitán: Nastoupili jsme docela v dobrém rozpoložení, první půle byla super, to sjem hráli i docela solidní fotbal. V druhé půli se projevilo, že málo trénujeme a odpadli jsme fyzicky. Z toho pramenili i chyby. Prohráli jsme si to sami, jeden gól jsme dostali po nejasné situaci, kdy podle mě domácí hráč zahrál rukou, ale rozhodčí to pustil.



Sestavy


TJ Ždánice
J. Pazderka [-] - R. Štěpán [-] , J. Heinz [-] , V. Pačes [-] , M. Richter [-] , T. Veselý [-] - J. Kučera [-] , A. Kanina [-] , T. Sládeček [-] - J. Novotný [-] (73. M. Matuška [-] ) , L. Kulíšek [-] (54. P. Krejčí [-] ) -

Sokol Velké Chválovice
M. Pošíval [-] - T. Svatoň [-] , J. Rabensefer [-] , J. Štěpánek [-] , M. Konrád [-] , M. Jeřábek [-] , M. Novák [-] , J. Konrád [-] , M. Moravec [-] , J. Kára [-] , P. Michálek [-]

ŽK: 44. T. Sládeček , 63. P. Krejčí .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Bláha Milan - NOVOTNÝ Jan (N), ŠTĚPÁNEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.