0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov veze tři body z Radešínky B


Branky


0

Jimramov po domácím výprasku s Jívovím zabral a vyhrál o tři branky v Radešínské Svratce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nedali penaltu

Za velmi chladného a deštivého počasí vyběhli na trávník domácí hráči rezervy Radešínky, kterým patřila v tabulce sedmá pozice a hostující Jimramov, který byl čtvrtý. Zápas začal lépe pro domácí a po úvodním tlaku se dostal v 10. minutě po centru z pravé strany míč na hlavu Josefa Nováka, který ale nechal vyniknout v tutové šanci brankáře hostí Antonína Hlaváče. Domácí pokračovali dále ve velké aktivitě a v 15. minutě proniknuvšího Jana Dostála faulovala ve velkém vápně hostující obrana. Rozhodčí Myška ukázal bez váhání na bílý puntík. K exekuci pokutového kopu se postavil Petr Novotný, ale Hlaváč jeho střelu vytěsnil. Domácí mohli litovat této situace o chvíli později. Po brejku, který zaváněl postavením mimo hry, se po sólu dostal před domácího gólmana Milana Petra hostující Pavel Sedlák a nezaváhal - 0:1. Domácí tento moment hodně poznamenal a do hry se od této chvíle začali více dostávat hosté. Jednu takovou situaci využil těsně před odchodem do šaten Pavel Sedlák, který zužitkoval krásný centr z pravé strany a pohodlně skóroval do odkryté branky - 0:2.

Jimramov skóroval potřetí a rozhodl

Začátek druhé půle opět začal v režii Jimramova. Hosté dvakrát zkoušeli štěstí střelami ze střední vzdálenosti, ale Milan Petr byl vždy na místě. Úplné rozhodnutí nakonec přišlo v 59. minutě utkání. Na centr z pravé strany si naběhl úplně volný Vladimír Dostál, který poklidil míč do branky potřetí - 0:3. Zbytek zápasu již byli domácí smířeni s porážkou a nekladli větší odpor. Ze tří bodů se tedy nakonec radovali na velmi těžkém terénu fotbalisté Jimramova.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Dvacet minut jsme byli lepší my. Po obdržené brance převzali iniciativu hosté, kteří byli navíc i produktivní v koncovce.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Chtěli jsme napravit nepovedený vstup do jara a to se nám podařilo. Herně to ještě stále nebylo úplně ono, ale přístup všech hráčů už byl v pořádku a všichni makali naplno. Také nám pomohlo, že domácí nastoupili oslabení a na jejich výkonu to bylo znát. Domácí fanoušci se cítí poškozeni ofsajdovou situací před prvním gólem, ale náš pomezní tvrdí, že P. Sedlák vybíhal z naší poloviny hřiště, a proto ofsajd nemával. Navíc i tak si myslím, že jsme byli celý zápas lepším týmem, vyhráli zaslouženě a zvedli si sebevědomí před zápasem s Pohledcem.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
M. Petr [-] - P. Novotný [-] , J. Poul [-] (76. P. Sáblík [-] ) , T. Kříž [-] , T. Kilian [-] (79. M. Strachoň [-] ) , J. Dostál [-] (46. P. Kříž [-] ) , J. Novák [-] , M. Kříž [-] (67. P. Sobotka [-] ) , O. Havlíček [-] , R. Smejkal [-] (24. L. Kachlík [-] ) , P. Veselý [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - Z. Novotný [-] , L. Buchta [-] , R. Šimon [-] , L. Zavadil [-] (67. P. Nykodým [-] ) - J. Štěrba [-] , M. Dvořák [-] , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] (79. M. Pavelka [-] ) - P. Sedlák [-] , L. Bednář [-]

ŽK: 14. O. Havlíček , 86. L. Kachlík - 29. J. Buchta , 30. V. Dostál , 32. L. Buchta , 69. Z. Novotný .
Hráči zápasu: P. Sedlák , J. Štěrba .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ŠEBEK Rudolf (N), NEDĚLA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.