Ve Štěpánově byla vidět hokejová přestřelka


0

Domácí rezerva Štěpánova si připsala v domácím zápase důležité tři body v boji o záchranu v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padlo šest branek

Týden před Mistrovstvím světa v ledním hokeji byla vidět ve Štěpánově hokejová přestřelka. Domácí si vědomi vážnosti duelu nastoupili v posílené sestavě a začali raketově. V 5. minutě po rohovém kopu se míč dostal na nohu Tomáše Samka, který otevřel účet zápasu - 1:0. Stejnou příležitost dostali v 15. minutě i hosté a Petr Novotný po rohovém kopu hlavou vyrovnal - 1:1. Ve 29. minutě hosté po autovém vhazování vykombinovali obranu domácích a Miloš Šoustar vyškolil domácího brankáře Martina Huláka - 1:2. V 31. minutě bylo vyrovnáno. Hosté rozehrávali přímí  volný kop, špatně rozehráli a po brejku se trefil David Kintr - 2:2. V 37. minutě již domácí vedli. Po nedorozumnění v stoperské dvojici hostí se po dalším samostatném úniku trefil Jan Veselský - 3:2. Hosté ale po dalším rohovém kopu vyrovnali v 45. minutě utkání. Míč prolétl malým vápnem až na zadní tyč, kde se Petr Kozel nemýlil - 3:3. Výborný první poločas, který přinesl rekordních šest branek skončil tedy nerozhodně.

Ve druhém poločase domácí nastříleli čtyři branky

Druhá polovina zápasu začala pro domácí šokem. Ve 46. minutě po krásném centru z pravé strany se míč dostal na kopačku Miloše Šoustara, který přetlačil domácího obránce a dostal míč do branky - 3:4. Vedení domácích vydrželo až do 62. minuty. To domácí vyslali na branku hostí tvrdou střelu, kterou Ondřej Svoboda vyrazil jen před sebe a dobíhající Tomáš Richter doklepl míč do branky - 4:4. Radost domácích však vydržela pouhé dvě minuty. Bohumil Jandourek se postavil k přímému volnému kopu a střelou, která tečovala zeď do protipohybu Huláka opět strhl vedení na stranu Radešínky - 4:5. V 67. minutě bylo ale znovu srovnáno. Po rohovém kopu odvrátili hosté míč jen na velké vápno, kde propálil vše před sebou Jan Veselský - 5:5. V 77. minutě již domácí vedli. Po krásné české uličce se prosadil rychlonohý Jan Ludvík - 6:5. Stejný hráč poté využil hru hostí vabank a v 88. minutě do rozhozené obrany Radešínky zatloukl pověstný hřebíček do rakve - 7:5. Ve zbývajícím čase již hosté branku nedali, a tak domácí na jaře konečně poprvé zvítězili.



Ohlasy k zápasu


FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Ivo Jílek:

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Po nádherné přestřelce domácí zaslouženě vyhráli. V zápase měli více šancí. S výkonem našich hráčů jsem spokojen, všichni hráči zápas odmakali.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠTEFKA Stanislav - ŠPRÁCHAL Tomáš (N), PÓL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.