2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovečné vyhrálo důležitý zápas


Branky


0

Rovečné po velkém boji porazilo rezervu Radešínky 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

V souboji jedenáctého Rovečného a osmé Radešínské Svratky šlo o důležité body v boji o zácranu v soutěži. Oba soupeři se na jaře potýkají s horšími výsledky, a proto se také očekávala vyrovnaná bitva. Začátek zápasu nenašel oba týmy v optimálním rozpoložení. Byla vidět spíše překopávaná a do obou šestnáctek létaly dlouhé balóny. Ve 29. minutě přišel konečně první světlý okamžik zápasu. Domácí založili po pravé straně rychlý protiútok a po následném centru se před branku dostal Jan Fousek, který již musel skórovat do prázdné branky - 1:0. Těsně před půlí ještě zahrozili hosté, ale Tomáš Kříž nechal vyniknout v brance domácího Martina Petra.

Hosté vstřelili branku příliš pozdě

Do druhého poločasu vstoupila lépe Radešínská Svratka a měla více ze hry. Ovšem k ohrožení domácí branky se hosté dostávali sporadicky. Jedinou šanci si tak v první dvacetiminutovce připravil hostující kapitán Petr Novotný, ale jeho hlavička po centru z pravé strany letěla těsně nad. V 70. minutě tak udeřilo Rovečné. Po centru z pravé strany se tentokrát protlačil před branku Martin Ondráček a zvýšil na - 2:0. Potom již se domácí rozhodli svůj náskok bránit a přicházeli tak šance hostí. Nejprve si na malé vápno naběhl Pavel Sáblík, ale propadlý balon špatně trefil a ten skončil až na rohovém praporku. Další kdo se pokoušel o korekci skóre byl Libor Skryja, ale jeho střela z šestnácti metrů jen těsně minula Petrovu branku. Tlak hostí vrcholil a mezi slalomové tyčky se pustil hostující Petr Jozífek, ale jeho následná razantní střela skončila mimo branku. Změnu skóre tak přinesla až 89. minuta, kdy centr z levé strany našel nohu Libora Skryji, který propálil Martina Petra - 2:1. Na další zteč domácí svatyně již hosté neměli dostatek času, proto se také 70 nadšených diváků mohlo radovat z důležitých tří bodů pro Rovečné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rovečné
Radovan Polách:

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: My jsme v zápase hráli kombinačně, domácí zase spíše nakopávali míče. V prvním poločase byli nebezpečnější a aktivnější domácí fotbalisté. Ve druhém poločase jsme převzali iniciativu a neproměňovali jsme šance. Chybí nám větší produktivita v zakončení.



Sestavy


TJ Sokol Rovečné
M. Petr [-] - P. Večeřa [-] , M. Dobiáš [-] , P. Žila [-] (75. M. Hofírek [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Ondráček [-] , J. Fousek [-] , T. Prudký [-] , M. Bezectný [-] , J. Šenkýř [-] , R. Doskočil [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
O. Svoboda [-] - R. Smejkal [-] , P. Sáblík [-] , M. Skryja [-] , P. Novotný [-] , M. Šoustar [-] (60. P. Sobotka [-] ) , P. Kříž [-] (46. T. Kilian [-] ) , J. Janů [-] (70. L. Skryja [-] ) , P. Stehlík [-] , T. Kříž [-] , P. Jozifek [-]

ŽK: 72. P. Žila - 36. P. Sáblík , 39. P. Jozifek .
Hráči zápasu: M. Petr , J. Šenkýř - R. Smejkal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - BARTOŇ Miroslav (N), ŠEBEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.