Věchnov po sestupu z Okresního přeboru začal vítězně


Branky


20. O. Havlíček , 73. P. Veselý - 29. O. Ostrýž , 39. R. Pivko , 63. O. Ostrýž (p.) , 83. P. Kučera
0

Věchnov začal novou sezónu důležitým vítězstvím na horké půdě Radešinské Svratky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov dvěma góly otočil stav první půle

Začátek zápasu probíhal hodně opatrnou a nepřesnou hrou obou týmů. Do první šance se dostali domácí po nepovedeném přímém kopu Sáblíka se dostal k balonu Olda Havlíček a sám před brankářem Davidem Starým nezaváhal - 1:0.Chvilku na to měli domácí další velkou šanci po trestňáku Havlíčka se k odraženému balonu dostával Novák, ale chyběly mu centimetry, aby míč uklidil do prázdné branky. Potvrdilo se pravidlo nedáš dostaneš, když po pravé straně utekl hráč hostů a přesným centrem našel osamoceného Ostrýže, který hlavou uklidil do prázdné branky - 1:1. Poté hosté převzali režii hry a dostávali se do šancí, které končily mimo branku nebo na brankáři Koláčkovi. V 39. minutě si předstoper hostů dovedl míč na pravou stranu hřiště a nepovedený centr skončil za zády překvapeného brankáře Koláčka - 1:2. Do konce poločasu se již  poté nic neudálo a hosté šli tedy do šaten s jednobrankovým náskokem.

Věchnov vstřelil další dvě branky a zaslouženě zvítězil.

Do druhého poločasu nastoupili domácí z odhodláním otočit výsledek a hned po začátku se dostával do šance Kilián, ale jeho pokus brankář zblokoval.
Chvilku na to hlavičkoval domácí Novák, ale také bez úspěchu. Hosté se dostávali k rychlím brejkům a po jednom z nich byl faulován hostující utočník ve vápně a penaltu s přehledem proměnil Ostrýž - 1:3. Poté hosté trochu polevili a domácí opět udeřili. Po krásném pasu Tomaše Kříže se ocitl ve vápně osamocený Veselý, který nedal brankáři žadnou šanci - 2:3. Po té zaúřadoval rozhodčí, který neodpískal faul na Šoustara a po stížnostech kapitán Novák uviděl druhou žlutou v zápase. K překvapení všech nenásledovala červaná tu obdržel zmíněný hráč až za dalšich pět minut hry, když si rozhodčí uvědomil svoji chybu. Po té se už o fotbal moc nejednalo spíš zapláli emoce  a hosté si pojistili výhru golem Kučery v 83. minutě - 2:4.


Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Po ne moc pohledném fotbale si hosté odvezli zaslouženě tři body.

TJ Věchnov
František Smolík, trenér: Od začátku zápasu bylo vidět, že se hraje první kolo soutěže. Na obou stranách byla spousta nepřesností a hra nebyla nic moc. Hosté byli po celý zápas fotbalovější a jen díky nemohoucnosti v koncovce nebylo skóre vyšší. Zasloužené vítězství hostů z Věchnova.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - ŽILKA Jan, ŠEBEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.