Dolní Rožínka vyhrála vysoko v Radostíně B


Branky


0

Dolní Rožínka potvrdila výhu z prvního kola a připsala si tři body také na hřišti Radostína B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obou stranách se červenalo

Utkání pro domácí hráče nezačalo vůbec dobře. Hned v první minutě nedokázali zachytit centrovaný balón do vápna a po faulu brankáře byl nařízen pokutový kop. S tímto verdiktem nesouhlasil jeden z domácich hráčů a po diskuzi s rozhodčím dostal červenou kartu. Hosté penaltu proměnili. Domácí se však po dvojnásobném trestu nepoložili a dokázali být vyrovnaným soupeřem, z čehož vytěžili vyrovnávací branku v 15. minutě. Poté se hosté snažili domácí zatlačit, ale nedařila se jim rozehra podle představ. Nakonec se ve 42. minutě  podařilo z hranice vápna Čermákovi protlačit míč za záda domácího gólmana. V zápětí přišel trest pro hráče hostí za druhou žlutou kartu a síly na hřišti se tím vyrovnaly.

Dolní Rožínka třikrát skórovala a rozhodla

Do druhé půle nastoupili domácí s odhodláním otočit zápas, ale své šance neproměnili, naproti tomu v 70. minutě dokázal Chocholáč přelstít domácí obranu a zvýšil na 1:3. Po tomto gólu se domácí ještě více tlačili do útoku, což vedlo k brejkovým situacím soupeře, kdy v 73. minutě Čermák potáhl balon po lajně, nacentroval a míč zapadl za bezmocného brankáře. Tečku za utkáním udělal v 89. minutě Bartoněk po průniku od půlící čáry. V příštím kole zajíždí rezerva Radostína na hřiště nováčka soutěže do Březí. Dolní Rožínka přivítá na svém hřišti Pohledec.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Jiří Pešek: Hosté byli úspěšnější v koncovce, a proto si odvážejí tři body.

TJ Baník Dolní Rožínka
David Broulík: Po rychlém vedení jsme nezvládali základní rozehrávku a i za početní převahy jsme inkasovali. Dovršilo to naše vyloučení. Paradoxně jsme se tím nakopli. Druhou půli jsme zlepšili hru a třemi góly rozhodli zápas.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - A. Kališ [-] , P. Inwald [-] (39. M. Srnský [-] ) , O. Bradáč [-] - L. Kozel [-] (66. J. Koudela [-] ) , J. Novotný [-] , P. Gregar [-] (77. T. Staněk [-] ) , L. Dvořák [-] - Z. Gregar [-] , P. Císař [-] (46. R. Večeřa [-] ) , M. Gregar [-] (77. T. Kadlec [-] ) -

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - J. Večeřa [-] , M. Urban [-] , V. Kopecký [-] , Z. Konček [-] , O. Chocholáč [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , M. Fendrych [-] (66. J. Večeřa [-] ) , M. Lukš [-]

ŽK: 23. L. Dvořák - 26. P. Vondruška , 36. P. Bartoněk , 38. V. Kopecký . ČK: 2. Z. Gregar - 43. P. Vondruška .
Hráči zápasu: J. Novotný - M. Lukš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - POUL Josef (N), HORÁK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.