Miloš Smejkal se blýskl hattrickem a Hamry B doma vysoko vyhrály


Branky


0

V souboji Béček se radovaly Hamry, které uštědřily Radešínce Kanára.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry třikrát skórovaly

Ve druhém kole se domácí Hamry střetli v souboji Béček s Radešínkou. Oba týmy v prvním kole shodně prohrály o dvě branky. Kladiváři prohráli přestřelku v Ujčově 4:6, Radešínka podlehla doma Věchnovu 2:4. Lepší vstup do utkání měli favorizovaní domácí a jejich snajpr Miloš Smejkal je poslaal již v desáté minutě do vedení - 1:0. Poté zahrozili i hosté, ale s koncovkou byli na štíru. Jak se mají proměňovat šance ukázal v 31. minutě Michal Černý - 2:0. Tři minuty před pauzou se navíc podruhé v zápase prosadil Michal Smejkal a zdálo se rozhodnuto - 3:0. Domácí diváci tak mohli odcházet na poločasové občerstvení velice spokojeni.

Domácí navýšili vedení

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří se snažili o korekci výsledku. Jejich snahu o snížení však zabrzdila 57. minuta a červená karta Davida Regenta. Surová hra,podražení soupeře ze zadu v nepřerušené hře v souboji o míč, když hráč šel sám na brankáře. Nedovolený zákrok se  stal na půlkruhu šestnáctky. Snížení se Hamrům nakonec povedlo až v 65. minutě Bohumilem Jandourkem - 3:1. Za několik minut poté domácí Hamry již vedly o tři branky, když v 72. minutě Michal Srnský vrátil domácím třígólový náskok - 4:1 a o tři minuty později završil hattrick Miloš Smejkal - 5:1. V 86. minutě ještě střídající Miloslav Gregar navýšil náskok Kladivářů na 6:1 a tím také skončil náš dnešní duel.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou B
Miroslav Vostrejš: Zaslouženě jsme dnes vyhráli.První poločas mohl být klidně 3:3, ale Radešínka svoje šance zahodila......hlavně díky našemu brankáři, který nás podržel.Druhá půle byla po vyloučení hostujícího stopera plně v naší moci a mohlo to skončit i větším rozdílem, aspoň jsme trochu odčinili ten "prokletý"Ujčov.

FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: Mohli jsme dát klidně pět branek, ale selhali jsme v koncovce. Domácí nás dokázali na rozdíl od nás šestkrát potrestat a nakonec zaslouženě zvítězili.



Počet diváků: 76. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - NEVÍDAL Miloš, KREJČÍ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.