Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

7.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leoš Ondráček rozhodl derby v Radešínce hattrickem


0

Pohledec poprvé v sezóně vyhrál na hřišti soupeře a porazil Béčko Radešínky vysoko 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V sobotním ideálním fotbalovém počasí na sebe narazila mužstva Radešínské Svratky a Pohledce. Do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří ovládali střed pole a měli míč častěji na svých kopačkách, jenže do šancí je pozorná svratecká obrana nepouštěla. 

 

Okolo 15. minuty se domácí probrali a začali také hrát. Ve 20. minutě se po nákopu Veselého hnal na brankáře kanonýr Novotný, který konečně protrhnul střeleckou smůlu, která ho v sezoně pronásleduje a střelou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0. 

 

Pro domácí bylo o dvě minuty ještě veseleji, když po faulu na aktivního Novotného rozhodčí odpískal trestný kop z rohu velkého vápna. K němu se postavil středopolař Smejkal a ten krásnou technickou střelou zakroutil balón k tyči a bylo to - 2:0. 

 

Jenže místo tlaku domácích, kteří měli být na koni, přišla šance hostů, kdy Bártek našel ve vápně Ondráčka a ten se nemýlil - 1:2. Za dalších pět minut už bylo srovnáno, kdy Bártkův odkop naslepo doběhl skvělý Ondráček a skóroval do protipohybu brankáře - 2:2.

Pohledec rozhodl utkání třemi brankami

V druhém poločase už na hřišti bylo pouze jedno mužstvo a tím byl Pohledec. Jednoduše se dostávali do šancí a byla jen otázka času kdy udeří. Byl to opět Ondráček, který po hezké přihrávce Fajmona dovršil hattrick a otočil skóre na svoji stranu - 2:3

 

Pár minut poté se dostal k odraženému balónu na zadní tyči Bártek a potvrdil svůj dobrý výkon gólem - 2:4. 

 

V ten moment se hra začala přiostřovat a hra se kouskovala a spíš se nehrálo než hrálo. S podivem zůstává neodpískání úderu loktem Fajmona na domácího Smejkala přímo před očima rozhodčího nebo tvrdý zákrok Jozífka na půlící čáře.

 

Zápas se spíš dohrával a po chybě obránce útočník hostí Hubáček završil obrat střelou vedle Koláčka - 2:5. 



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Pavel Sáblík: První poločas byl vyrovnaný a my o trochu lepší. Ve druhém poločase nás již soupeř přehrál.

TJ Pohledec
Michal Laštovica: Do utkání jsme vstoupili dobře, ale postupně naše aktivita ochabla a soupeř nás za to dvakrát potrestal. Důležitá byla rychlá kontaktní branka. Ve druhé půli jsme již byli jasně lepší a bylo pouze otázkou času,kdy strhneme vítězství na svoji stranu. Jsem rád, že jsme přidali další branky a utkání v klidu dohráli.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
R. Koláček [-] - M. Šacl [-] , P. Veselý [-] , T. Vítek [-] , T. Kilian [-] (58. T. Kříž [-] ) , P. Sobotka [-] (61. J. Janů [-] ) , B. Jandourek [-] (46. P. Sáblík [-] ) , L. Kachlík [-] , R. Smejkal [-] , P. Jozifek [-] , P. Novotný [-] (72. M. Kaštánek [-] )

TJ Pohledec
P. Sláma [-] - Z. Pestr [-] , D. Bártek [-] (84. J. Švanda [-] ) , B. Puchýř [-] (46. L. Novotný [-] ) , L. Ondráček [-] (83. J. Rous [-] ) , M. Fajmon [-] , A. Jinek [-] (75. J. Hubáček [-] ) , V. Šaroun [-] , M. Pestr [-] (62. O. Žák [-] ) , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 33. B. Jandourek , 77. P. Jozifek - 38. A. Jinek , 53. J. Pustina , 75. D. Bártek .
Hráči zápasu: M. Fajmon , Z. Pestr , L. Ondráček , D. Bártek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: INVALD Lukáš - LIŠKA Jiří, ŠOUSTAR Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.