2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

9.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašské Meziříčí opět doma za tři body


Branky


0

V utkání dvou rozdílných poločasů, nakonec zůstali tři body doma. Ale po pravdě, hlavně při průběhu druhého poločasu, mohli být domácí klidně bez bodu. Ale protože měli v bráně skvělého Michuta a trochu toho štěstíčka, tak opět neztratili ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle Valmez

Hned na začátku utkání se dostali hosté do průniku, ale po centru z pravé strany byla hlavička hostujícího hráče spíše propagační a domácí Michut se začal jen rozchytávat.

 

Zato domácí hned v 16. minutě podnikli rychlý výpad na novosadskou bránu.  Raz, dva, tři, čtyři přihrávky a byli u šestnáctky hostů. Prudká střela, brankář Zbořil ještě stačil vyrazit, ale na krásnou lobující dorážku Komary už neměl nárok. 1:0.

 

A hned o pět minut později vyrazili domácí znovu ke zteči Zbořilovi brány, ale hostující hráči stačili odvrátit na rohový kop. Bohužel jim to stejně nepomohlo. Míč si postavil Petr Plešek a svou pověstnou levačkou zatočil krásně míč před bránu, hlavička do břevna, odtud se míč odrazil na brankovou čáru, hostující hráči společně s gólmanem se snažili katastrofu odvrátit, ale to by tam nesměl být důrazný stoper domácích Michálek, který nekompromisně dorazil míč do novosadské brány. A bylo to 2:0.

 

Do konce poločasu, i přes snahu obou mužstev se už výsledek neměnil a tak se šlo do kabin za spravedlivého výsledku 2:0 pro domácí.

Druhá půle Nové Sady

Domácí  vlítli i  do druhé půle s chutí. Podnikli rychlý útok po právě straně, ale hosté stačili odvrátit hrozící nebezpečí.

 

V 51. Minutě se domácí snažili opět o atak na obranu hostů, ale ti si s tím poradili a naopak podnikli rychlý protiútok, na jehož konci domácí hráč tečoval přihrávku tak nešťastně až přeloboval všechny své spoluhráče. K míči se tím pádem dostal rozběhnutý a zcela osamocený novosadský Schlimbach a nedal Michutovi žádnou šanci. 1:2.

 

A pak už přišli Michutovi chvíle:

60. minuta: přímý kop z levé strany zahrává novosadský Banasik, dlouhý míč přeletí všechny hráče až na zadní tyč a skvělý Michut zasahuje a těžký balón vyráží na rohový kop.

 

62. minuta: opět přímý kop, opět zahrává Banasik, krásný balón na hlavu Andreeva a Michut opět skvěle na roh. Z rohu měli hosté ještě závar, ale nepodařilo se jim dostat míč za MIchutova záda.

 

67. minuta: a také šance pro domácí, k centrovanému míči z levé strany se dostal důrazný  Plešek, ale bránu hostů o „fous“ přestřelil.

 

70. minuta: ukázka z čeho se nedá dát gól. Tomáš Režný ve výborné střelecké pozici tváří v tvář Michutovi. Vše udělal dobře, chtěl obstřelit domácího brankáře, všichni už viděli stav 2:2, ale domácí brankář vytáhl super  zákrok a aby toho nebylo málo, hráči Nových Sadů pokračovali v akci, krásným centrem našli osamoceného Schlimbacha, hlavička už mířila do brány, ale tam se opět zjevil, novosadský postrach, domácí gólman Michut a vytáhl balón na roh. 

 

82. minuta: do pokutového území se prodral Režný, který byl sražen Michálkem, ale píšťalka HR zůstala němá.

 

85. minuta: hostující Hodis orazítkoval břevno.

 

Hosté mohli zápas krásně otočit ve svůj prospěch, bohužel štěstěna a hlavně brankář Michut byli proti. A tak Valmez těžce doma vydoloval tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Michal Kovář, trenér: První poločas jsme zaslouženě vyhráli 2-0 a to jsme měli ještě velkou šanci Dragona, který šel sám na brankáře a mohl dát na 3-0 , ale bohužel nedal. Druhý poločas jsme přestali běhat, soupeř snížil na 2-1 a byl velmi nebezpečný a neproměnil 3 šance u kterých nás podržel gólman Michut. S druhým poločasem jsem velmi nespokojen , ale samozřejmě jsem rád za 3 body.

FK Nové Sady
Karel Trnečka, hlavní trenér: Prvních 20 min. byl soupeř lepší, hlavně efektivnější. My jsme několik příležitostí nedohráli dobře a soupeř nám dal 2 branky, druhá branka ze standardní situace byla velmi laciná. V poli byl první poločas vcelku vyrovnaný po 16 , kde byl soupeř přesnější a kvalitnější v koncovce. Ve druhem poločase jsme byli jednoznačně lepší, dali jsme kontaktní gol Schlimbachem, ale alespoň vyrovnat se nám nepodařilo, i když jsme si vytvořili několik vyložených příležitosti, hlavně Režný a Schlimbach, ale domácí podržel brankář. Ještě jsme nastřelili 2 břevna, ale k vyrovnání to nestačilo.I když hrálo první mužstvo s posledním, tak herně jsme určitě nepropadli, ale na umělecký dojem se nehraje a my jsme nezískali ani bod. Od výkonu ve druhem poločase se budeme snažit odrazit a ve velice těžkém zápase doma proti Dolnímu Benešovu, který je velice kvalitní , budeme chtít zvítězit.



Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - P. Plešek [-] , A. Michálek [-] - Š. Vrána [-] (74. M. Macíček [-] ) , R. Ambrož [-] (83. M. Sviták [-] ) , V. Žilinský [-] , T. Komara [-] - P. Dragon [-] , D. Mica [-] (76. J. Roupec [-] ) , M. Kotůlek [-] , M. Výmola [-] -

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - J. Schlimbach [-] , P. Kryl [-] (65. T. Maliňák [-] ) , D. Škoda [-] , J. Šuba [-] (46. A. Andreev [-] ) , T. Režný [-] , L. Hodis [-] , M. Samek [-] , M. Banasik [-] , M. Navrátil [-] , T. Kopp [-]

ŽK: 65. D. Škoda , 74. M. Navrátil , 84. L. Hodis .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vojkovský Jakub - MOJŽÍŠ Jakub, MIKESKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.