2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:15

14.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valmez doma opět za tři body


Branky


0

Souboj dvou aspirantů na postup do MSFL vyšel lépe domácím borcům a to díky dvou rychlým trefám v začátku utkání a hlavně zásluhou výborného výkonu brankáře Valašského Meziříčí Milana Michuta, který svůj podržel a pomohl tak těsnému vítězství svého týmu, který už má svém kontě 36 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v první půli potvrdili roli favorita a vypracovali si dvoubrankové vedení. Na začátku druhé části byli aktivnější, ale s přibývajícím čase se obraz hry změnil. Indiáni se rozehráli k velmi dobrému výkonu a po snížení Wojnarem hřiště zcela opanovali. Hráli v podstatě na jednu branku a vytvářeli si řadu šancí. Některé domácí odvrátili jen s velkou dávkou štěstí. Wojnar mohl nakonec i srovnat. Jeho střelu z dvanácti metrů gólman s vypětím všech sil vyrazil a následnou dorážku stejného hráče zázračně lapil. I díky tomu se Valaši radovali z cenné výhry a odskočili Havířovu na devítibodový rozdíl.



Ohlasy k zápasu


TJ Valašské Meziříčí
Michal Kovář, trenér: První poločas jsme Havířov do ničeho nepustili a zaslouženě jsme vedli 2-0. V 58 minutě soupeř, po naší chybě, snížil a začal být hodně nebezpečný. V těchto momentech nás podržel brankář Michut. Mužstvo podalo poctivý výkon a s tím jsem spokojen.




Sestavy


TJ Valašské Meziříčí
M. Michut [-] - P. Plešek [-] , L. Lasovský [-] (67. M. Macíček [-] ) , A. Michálek [-] , J. Roupec [-] - T. Komara [-] , V. Žilinský [-] - R. Števko [-] (73. P. Dragon [-] ) , D. Mica [-] (80. Š. Vrána [-] ) , M. Sviták [-] , M. Kotůlek [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - L. Skoupý [-] (21. D. Musiol [-] ) , P. Lisický [-] , P. Michalčák [-] , P. Cigánek [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , M. Švábík [-] (82. V. Babič [-] ) , T. Omasta [-] , M. Matušovič [-] (77. V. Trmal [-] ) - T. Gomola [-]

ŽK: 28. L. Lasovský , 65. R. Števko - 18. T. Gomola , 59. M. Matušovič , 70. P. Lisický , 89. D. Musiol .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Kondler Petr - BĚHAL Radek, LAKOMÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.