1:1
(1:1)
35. J. Furik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2017 16:00

23.kolo, Divize E, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak Jeseník o tři body přišel


Branky


0

Po Kozlovicích hned druhá remíza, kterou může Jeseník rovněž zařadit do složky s názvem ztracené body. V druhém poločase, za nerozhodného stavu měli domácí několik možností, jak strhnout vítězství na svou stranu Obávaný Rýmařov přijel se sympatickou fanouškovskou podporou v zádech a jelikož ani domácí „kotel“ nemlčel, měli hráči připravenou slušnou diváckou kulisu. Bouřlivá atmosféra z hlediště se přenesla na hřiště a tak byl k vidění bojovný a tvrdý fotbal plný osobních střetů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeseník vedení neudržel

Jeseník začal aktivněji a v 11. minutě vedl. Mlynář vysunul z hloubi vlastního pole Minku, ten kolmým nákopem za obranu nastartoval Břízu, který se s tím nemazal a z voleje napálil míč přímo k tyči a domácí šli do vedení. 1:0.

 

Jeseníku vydrželo vedení do 35. minuty, kdy si domácí obrana špatně rozebrala hráče při standardní situaci, nakopávaný balon přistál na noze úplně volného Jiřího Furika a ten překonal bezmocného Pastuchu. 1:1.

Snaha byla, ale diváci se už gólu nedočkali.

Jestliže první poločas přinesl minimum střeleckých pokusů na obou stranách, druhé dějství už bylo v tomto směru fotbalovější, a to hlavně díky domácím, kteří udávali tempo hry a soupeře až na ojedinělé standardky k ničemu vážnému nepustili.

Jeseník byl blízko k vítěznému gólu v 63. minutě, kdy Furikův přetažený centr našel hlavu Plháka, který u zadní tyče hlavičkoval mimo.

 

Ještě větší příležitost zahodili domácí po Woitkově drzém průniku a přihrávce do brankoviště, kde nabíhající Navrátil z pěti metrů přestřelil. 



Sestavy


FK Jeseník
J. Pastucha [-] - P. Navrátil [-] (84. P. Kysela [-] ) , L. Woitek [-] , A. Bříza [-] (45. P. Plhák [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] , J. Minka [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] (46. J. Řezníček [-] ) , V. Keltner [-]

SK Jiskra Rýmařov
P. Kameník [-] - J. Harazin [-] , T. Krejčí [-] , P. Ondruška [-] , M. Hoza [-] , T. Šupák [-] , M. Furik [-] , D. Dydowicz [-] (56. J. Tomeček [-] ) , J. Furik [-] , R. Němec [-] , Z. Horák [-]

ŽK: 48. D. Macura , 63. J. Minka - 38. Z. Horák , 41. M. Furik , 80. J. Furik , 82. J. Harazin .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: ŠAFRÁN Daniel - ŠAMÁREK Jan, KALOČ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.