3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 10:30

8.kolo, MSFL , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroměříž hrála na stadionu nejlepšího týmu nejvyšší české soutěže


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól Malenovského v sezóně

Ve 3.minutě Látal chybně bránil a fauloval tak zlínského hráče a Traore bezchybně proměnil penaltu 1:0. V 7. minutě se kopal roh, po kterém získal míč Silný a prudkou střelou pouze prozkoušel golmana Holého. O minutu později po špatné rozehrávce domácích, se k míči dostal Hynčica, mohl tak změnit skóre kdyby vystřelil z první, vedl si pouze míč do strany, kde byli domácí. Domácí se ukázali v 11. minutě, kdy Masař po šanci trefil pouze boční síť. Ve 13.minutě by opět vidět Hynčica, který šel z pravé strany na vybíhajícího golmana. Malenovský byl vidět ve 24.minutě, kdy prudkou střelou poslal míč do brány Hanácké Slavie 2:0. Ve 35.minutě to zkusil Daniel Šmerda z pravé strany, jeho střela mířila nad branku domácích. 

 

Naději dal hostujícímu týmu Steiner a Strašák

V úvodu druhého poločasu se Strašák postavil k centru, který nikoho nenašel. V 50. byl na správném místě Mlýnek M. i Šustr, Mlýnek z nebezpečné blízkosti trefil Šustra. Pepa Ferko zkoušel změnit stav v 57. minutě, kdy z pravé strany vystřelil na zadní tyč, bohužel mimo. Dvě šance po sobě. První Steinerovi nevyšla a druhá už rozevlála síť Ševců 2:1. Byla to akce Pepi Ferka, který nastřelil z pravé strany vzdálenější tyč a David Steiner dorážel. V 68. minutě nastřelil další tyč, tentokrát kapitán David Čep. Byl na hřišti tří minuty a hned po rohovém kopu trefil míč hlavou, pouze nad bránu Neubert. Další šance Hanáků byla v 86.minutě, Ferko získal míč a poslal na Neuberta, u míče byli první domácí a tak byl nařízen rohový kop. Vyrovnáno!!! V 87. minutě se míč dostal ke Strašákovi, který z 25 metrů vystřelil a snížil tak na 2:2. Naděje na hostující straně i na střídačce byla vidět, ale domácí zaútočili v 89.minutě a přenesli tak výhru na svou polovinu. Mlýnek prostřelil z pravé strany Martina Šustra 3:2.

 

Martin Malenovský, kapitán Fastavu Zlín po utkání:

Trenér prozradil, že toto utkání bylo pro vás velmi důležité, jak si ho vnímal ty?

Ano trenér nám celý týden říkal, že je to důležité utkání z hlediska posunu v tabulce. Já to vnímal stejně, protože jsme měli z posledních tří zápasů jen bod. S jakým pocitem vstupuješ na hrací plochu s kapitánskou páskou?

Kapitánská páska mě nijak nesvazuje, snažím se hrát co nejlíp i kdybych ji neměl:).Ale samozřejmě cítím i zodpovědnost, když nastupuju na hřiště, kterou má každý kapitán.

Popiš mi tvůj dnešní gól, kolikátý už v sezóně?

Byla to brejková situace, která nám vyšla výborně. Zisk, rychlé otočení hry na Mlýnka, který mi vracel míč pod sebe na vápno a já jsem to trefil golmanovi na přední tyč. Dnešní gól je můj první v sezóně.

Jaké byli silné a slabé stránky obou týmů?

K našim silným stránkám v dnešním zápase patřil rychlý přechod do útoku a otáčení hry, které se nám v druhé půli nevedlo. Slabé stránky byly především v druhé půli, kdy jsme neproměnili šance a nebyli schopni podržet míč. Tým Kroměříže má oproti minulému roku mladší tým, a proto jim někdy chyběl klid na míči. Myslím si, že jejich hra po lajnách je velice nebezpečná a také standardní situace, ze kterých dokázali hrozit.

 



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek, trenér FC Fastav Zlín ,,B": "Infarktový závěr se šťastným koncem pro nás. V první řadě musím kluky pochválit za vstřelení třetí branky, nesložili hlavu a využili poslední šanci na zisk 3 bodů. Ovšem drama jsme si z toho udělali sami. Na začátku druhé půle jsme měli proměnit aspoň jednu ze dvou vyložených příležitostí a byl by klid. Místo toho jsme pasivní, a koledujeme si o vyrovnání. Takhle to nemůžeme hrát! Chci se dožít dospělosti dcery. Pořád je to málo i v soubojích. Do příštího zápasu musíme jít ještě víc najetí!"

SK Hanácká Slavia Kroměříž
Tomáš Strašák, hráč SK HS Kroměříž: ,,Tak dnešní zápas jak jsme špatně začali, tak jsme ho i špatně dokončili. Když už srovnáme na 2:2 tak se nesmí stát abychom dostali 3 minuty před koncem takový gól na 3:2. Ve Zlíně jsem působil půl roku v Á týmu a mám jen příjemné vzpomínky, i když jsem dál smlouvu neprodloužil s klukama se i nadále vidím i píšu."



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
T. Holý [-] - M. Mlýnek [-] , T. Masař [-] (86. A. Tkadlec [-] ) , M. Malenovský [-] , M. Vašulka [-] , I. Traore [-] (93. J. Stuchlík [-] ) , V. Mlýnek [-] , J. Oulehla [-] (79. J. Žůrek [-] ) , O. Bačo [-] , M. Malý [-] , R. Michálek [-]

SK Hanácká Slavia Kroměříž
M. Šustr [-] - D. Čep [-] , D. Steiner [-] , V. Látal [-] , J. Silný [-] , T. Strašák [-] , D. Hynčica [-] (46. J. Ferko [-] ) , D. Stratil [-] (68. M. Neubert [-] ) , J. Hromek [-] , D. Šmerda [-] , T. Netopil [-]

ŽK: 42. T. Masař , 68. V. Mlýnek - 42. T. Strašák , 45. J. Silný , 51. T. Netopil , 78. D. Šmerda , 92. D. Čep .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Dorušák Petr - LAKOMÝ Lukáš, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.