0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát opět padl


Branky


0

Frenštát pokračuje v nelichotivé sérii porážek. Tentokrát byl nad jeho síly hostující Šenov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frenštát nastoupili do zápasu bez čtveřice Špaček, Kovář, Štika a Marek, kteří se zúčastnili Beskydské sedmičky, První dva zasáhali do utkání jenom ve druhé půli. V prvním poločase měl taktovku zápasu pevně v rukou Šenov, ale hostující forvard Zbyněk Bednář se na začátku zápasu pouze zastřeloval. Pak ale přišla 45. minuta a rychlý brejk Šenovských, který už hostující útočník dokázal proměnit - 0:1.

 

Po návratu z kabin se domácí Frenštát snažili aspoň o srovnání a prvních deset minut svého soupeře zatlačil k jeho pokutovému území. Pak ale aktivita domácích opadla a průběh hry se srovnal. Po druhé inkasovali domácí branku v 70. minutě, když Čižmář podrhuhé pokořil Pešáka v brance domácích - 0:2. Na Frenšát pak dolehla psychická deka a nebyl schopen nic kloudného vymyslet a tři body si tak do Ostravy odváží soupeř.

 



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radúz Rek (trenér): Bylo to pro nás hodně důležité utkání, po kterém jsme se bohužel přiklonili na špatnou stranu tabulky. Teď nás nečeká nic lehkého, takže musíme začít od nuly a plnit nejjednodušší věci. Každý bod pro nás bude mít obrovskou váhu a podpoří naši psychiku. Zdroj: http://novojicinsky.denik.cz/fotbal_region/serii-porazek-prodlouzil-senov-20160906.html




Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - J. Kahánek [-] , A. Fojtík [-] (80. J. Kovář [-] ) , R. Vaverka [-] , R. Blažek [-] , V. Jurek [-] , P. Klimpar [-] , R. Bartoš [-] , R. Gillar [-] , J. Bednář [-] , M. Uličný [-] (73. R. Špaček [-] )

SK Šenov
R. Szarowski [-] - D. Klimša [-] (70. M. Vedlich [-] ) , M. Aniol [-] , O. Habernal [-] , L. Svoboda [-] - J. Hanauer [-] , M. Schovajsa [-] (46. F. Čižmář [-] ) , M. Koďousek [-] - Z. Bednář [-] - R. Beránek [-] , D. Vodák [-]

ŽK: 65. R. Gillar - 38. D. Klimša , 67. R. Beránek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - ŠVEC Marek, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.