Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice po výhře nadále v čele


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod utkání začal pro nás špatně. Již v 2´ domácí využili nekoncentrovanou naši obranu a vstřelili vedoucí gól na 1:0. V té chvíli se zdálo, že odjedeme s krutou porážkou. Hráči se však po obdržené brance nevzdali a začali pomalu přebírat otěže utkání. Napadali domácí obránce již po ztrátě míče na jejich polovině. Čímž je nutili jen k nakopávaným míčům, s kterými se naše obrana poradila. Zrychlili jsme přechodovou fázi do útoku a rázem vznikaly střelecké příležitosti. Které však dobře chytající domácí brankář zlikvidoval. Vyrovnali jsme v 13´ po rohovém kopu hlavičkou Korbačky na 1:1. V této části hry jsme byli lepším týmem než domácí, ale vstřelené branky jsme se nedočkali i když šanci bylo dost. V útočné euforii jsme zapomněli na zadní vrátka a domácí po jednom z rychlého útoku postupovali dva na našeho jediného obránce. A akci zakončili gólem na 2:1 v probíhající 33´. První poločas se již dohrál bez další změny skóre.

 

V druhém poločase se očekávala naše útočná aktivita z prvního poločasu. Ale zlepšená hra domácí obrany nám již nic nedovolila. Náš tým se stále více hrnul do útoku a domácí toho využívali k rychlým protiútokům. Které však nezakončili žádným gólem. My jsme vystrašili domácího brankáře jen jednou z trestného kopu Čajky, míč však prošel těsně kolem pravé tyčky domácí branky do autu. Ani závěrečné vysunutí na hrot útoku Michala Prokeše nám nepomohlo k vyrovnání, které bychom si za výkon v prvním poločase zasloužili.

 

zdroj text: http://fcostravajih.eu/



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - A. Babušík [-] (86. T. Gai [-] ) , P. Tomis [-] (65. M. Janík [-] ) , K. Matysík [-] , M. Remeš [-] , R. Bochňák [-] , D. Pražák [-] , T. Odstrčilík [-] , T. Sládek [-] , L. Lesniak [-] , J. Burda [-] (18. J. Ohřál [-] )

FC Ostrava-Jih
V. Drobec [-] - M. Prokeš [-] , J. Holman [-] , P. Strempek [-] , M. Čajka [-] - F. Gaži [-] (59. F. Zima [-] ) , J. Válek [-] , M. Miškařík [-] (86. L. Votýpka [-] ) , M. Mecner [-] (77. M. Šlachtovský [-] ) - T. Korbačka [-] , M. Gaži [-] -

ŽK: 55. P. Tomis , 87. T. Gai , 88. T. Sládek - 33. J. Holman , 63. M. Čajka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTEK Libor - KOLARSKÝ Michal, NEDĚLA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.