Hráčem Roku, 1.B třída sk. B, se stává...

Datum kola: 23.06.2022

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Hejduk

50%

Za nejlepšího hráče ročníku 2021/2022 jste vybrali středního obránce Přeštic, Martina Hejduka. I díky jeho dlouhodobě kvalitním výkonům Přeštice postoupily do 1.A třídy z prvního místa s úctyhodným skóre 113:15. Skálopevná obrana Přeštic neměla v minulém ročníku konkurenci a ofenzivní stoper patřil k největším oporám týmu. Ke spolehlivým výkonům se mu podařilo přidat i 5 gólů, což je na obránce velmi dobrá vizitka. Zaslali jste mu 50 % všech hlasů. Gratulujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Libor Milota 25%
3. Jan Duchek 25%


0

Druhé místo obsadil obránce FK ROBSTAV Přeštice B, Jan Duchek. Tento stoper pravidelně patřil k nejlepším hráčům na hřišti, a i díky jeho výkonům dosáhly Přeštice na 15 čistých kont za uplynulý ročník. Od hlasujících obdržel 25 % hlasů.

 

Na třetím místě skončil se ziskem 25 % hlasů kapitán TJ Keramiky Chlumčany, Libor Milota. Velezkušený obránce dovedl své mužstvo ke druhému místu a rovněž postupu do 1.A třídy. Ve svých 40 letech stále podává skvělé výkony.

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.